JÖH'ler Karlı Tepelerde Vatan Nöbetinde

Bitlis İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Özel Harekat timleri, karla kaplı dağlarda PKK'lı teröristlere bir an olsun soluk aldırmıyor.

09.03.2020-13:23 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-13:33)

Bitlis İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Özel Harekat timleri, karla kaplı dağlarda PKK'lı teröristlere bir an olsun soluk aldırmıyor.


Güvenlik kuvvetlerinin teröristlere karşı amansız mücadelesi sürüyor.

PKK'lı teröristlerin kabusu olan ve bölgenin zorlu şartlarına karşın fedakarca vatan savunması yapan JÖH timleri, gece gündüz demeden teröristlerin yaşam bölgelerini, patlayıcıları birer berer belirleyerek kullanılamaz duruma getiriyor.



TERÖRLE MÜCADELE

Jandarma Özel Harekat timleri, Bitlis merkezi ve ilçelerinde dondurucu soğuklara aldırış etmeden vatandaşların huzur ve güvenliği temin etmek için terör örgütü PKK'ya karşı operasyonlarına devam ediyor.

Kar kalınlığının zaman zaman bir metreyi aştığı bölgelerde, özel kıyafet ve donanımlarıyla PKK'lı teröristlere nefes aldırmayan JÖH'ler, vatanın bölünmez bütünlüğü için elleri tetikte vatan nöbetindeler.



OPERASYONLARIMIZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK

JÖH Tabur Komutanlığı 3. Jandarma Komando Özel Hareket Bölük Komutanı Üsteğmen Ahmet Refik Özsoy, zorlu kış koşullarına karşın bütün azim ve kararlılıklarıyla operasyonlarına devam ettiklerini belirtti.



"MİLLETIİMİZ MÜSTERİH OLSUN, HER ZAMAN GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ."

Devletin sunduğu imkanlarla bütün zorluklara, hava ve arazi koşullarına uygun bir şekilde donatıldıklarının altını çizen Özsoy, "Operasyonları kusursuz şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. 'Ayak basmadığın toprak senin değildir' düsturuyla hareket ediyoruz. Bölgemizde en son bölücü terör örgütü unsurları etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız artarak devam edecektir. Milletimiz müsterih olsun, her zaman görevimizin başındayız." dedi.



"MİLLETİMİZDEN TEK İSTEĞİMİZ DUALARI YANIMIZDA OLSUN"

Tim Komutanı Jandarma Üstçavuş Ahmet Yiğit de; vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için arkadaşlarıyla güç koşullarda vazifede olduklarını ifade ederek, "Her türlü arazi ve hava şartlarında tüm arkadaşlarımızla buralarda ayak basmadık yer bırakmadık. Gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor. Milletimizden tek isteğimiz duaları yanımızda olsun." diye konuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal