Joachim Löw Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü mü olacak? Almanya'da yaptığı teknik direktörlük açıklaması büyük ses getirdi

Fenerbahçe teknik direktörlüğü ile ismi anılan Joachim Löw, Almanya’da yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Löw, önümüzdeki sezon Fenerbahçe’ye mi gelecek?

22.05.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-14:15) Joachim Löw Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü mü olacak? Almanya'da yaptığı teknik direktörlük açıklaması büyük ses getirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile ismi bir süredir teknik direktörlükle anılan Joachim Löw, Almanya Kupası final karşılaşması öncesinde Sky Almanya’ya yaptığı açıklamalarla taraftarları bir hayli heyecanlandırdı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezona Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile başlamış ardından alınan başarısız sonuçların ardından göreve sezon sonuna kadar geçici olarak İsmail Kartal’ı getirmişti.

Sezonun sona ermesiyle birlikte İsmail Kartal’ın sarı lacivertli kulüpten ayrılacak olmasıyla birlikte uzunca bir süredir ismi Fenerbahçe ile anılan Alman teknik adam Joachim Löw’ün göreve gelebileceği yönündeki iddialar tekrardan artmaya başlamıştı.


Löw'den flaş açıklamalar!

Almanya Kupası final karşılaşması öncesinde konuşan tecrübeli teknik adam Joachim Löw, teknik direktörlük ile ilgili yaptığı açıklamalarda ;

‘ Önümüzdeki sezon için bir takım çalıştırma isteğim var. Şu anda somut bir şey yok. Bazı soran veya teklif gönderen kulüpler var. Bunlarla önümüzdeki haftalarda ilgileneceğim. Henüz bir kararım yok. Tekrar bir kulüp takımı çalıştırmak istiyorum. Bu hoşuma gidecek bir iş olur. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal