25.02.2021-17:38 (Son Güncelleme:25.02.2021-17:38)


1

Sokak röportajlarını birçoğunuz izlemiştir. Öyle ki bu röportajlarda o kadar garip cevaplar veriyor ki, ülke yeni fenomenler kazanıyor.



2

Birçok kez bunu da nasıl bilemez dediğiniz, hatta bunların gerçek değil planlı yapılmış röportajlar olduğunu düşünmüşsünüzdür. Ama olayın aslı hiçte öyle değil. Maalesef okumaktan yoksun oluşumuz bilgi haznemizin de kısıtlı olduğunu gösteriyor.



3

Fenomen sosyal medya uygulaması Tiktok'ta bir kullanıcının çektiği sokak röportajı kısa sürede milyonlara ulaştı. Röportajda Japonya'nın başkenti soruldu. Soruya karşılık verilen cevaplar hem güldürdü hem de düşündürdü.



4

"VUHAN DİYE BİLİYORUM BELKİ"

"VUHAN DİYE BİLİYORUM BELKİ"

Gelen cevaplar izleyenleri güldürürken, bir yandan da gençlerin içinde bulunduğu durumu sorgulattı. Soruya cevap veren ilk genç, "Vuhan diye biliyorum belki. Vuhan mıydı?" derken, röportajı yapan kız kafasını sallayarak Vuhan'ın doğru cevap olmadığını belirtti.



5

TİPLERİ AYNI OLDUĞU İÇİN JAPONYA'NIN BAŞKENTİNE ÇİN DEDİ

TİPLERİ AYNI OLDUĞU İÇİN JAPONYA'NIN BAŞKENTİNE ÇİN DEDİ

İkinci genç Japonya'nın başkenti için "Çin" dedi. Cevabından emin olduğunu vurgulayan genç, "Neden Çin?" sorusuna ise "Çünkü tipleri aynı" diyerek cevap verdi.



6

"TRAKYA FALAN?"

 "TRAKYA FALAN?"

Üçüncü kişi de Japonya'nın başkenti için "Tayvan" cevabını verdi. Daha sonra iki genç kız sorunun bilmedikleri yerden geldiğini söylerken, Japonya'nın başkenti için "Trakya filan?" cevabını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr