Jahrein’den tepki çeken sözler: İslam düşmanlığı içeren ifadeler kullandı

Sosyal medyada Jahrein lakabıyla tanınan yayıncı Ahmet Sonuç, Twitter’daki bir sohbet odasında kullandığı sözler ile büyük tepki çekti.

20.05.2023-11:00 - (Son Güncelleme: 20.05.2023-18:28) Jahrein’den tepki çeken sözler: İslam düşmanlığı içeren ifadeler kullandı

Twitch platformunda onbinlerce takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç, Twitter’daki bir sohbet odasında kullandığı sözler ile büyük tepki çekti. Jahrein’in sohbet odasında 'Osman' isimli bir kişinin ailesi ve küçük bebeğine kadar varan İslam düşmanlığı da içeren ahlaksız konuşmalar duyuldu.

Arkada kız çocuğu gömüyorlar

Haber7’nin yer verdiğine göre; Sohbet odasında 'Osman' isimli vatandaş çirkin ifadelere tepki gösterirken mikrofona küçük bir bebeğin ağlama sesi de yansıdı. Faşizan grup, "Arkada kız çocuğu gömüyorlar, her şey olabilir." gibi ifadeler kullandı. 

Jahrein

Sosyal medya kullanıcıları bu sözlere büyük tepki gösterdi:

*Bu insanların dine karşı düşüncelerinin gayet ılımlı olacağını, dünyayı güzelliğin kurtaracağına inanan varsa elimde satılık köprü var arkadaşlar , bunlar 1.5 yaşındaki bebeğe ve babasına bile iğrenç iftiralar atacak düzeydeler, kör müsünüz?

*Kemal Kılıçdaroğlu'nun arayıp akıl danıştığı Jahrein Bu seçim bir an önce bitsin bu kadar iğrenç olaya tahammülüm kalmadı.

*Her bir kelimesi ayrı hakaret barındıran, rezil, aşağılık bir sohbete tanıklık ediyoruz. Arkada kız çocuğu gömüyorlar galiba diyen Lia, O kirli sohbete meze yaptığınız dinin peygamberi kız çocuğu gömenleri tarihe gömeli çok oldu. Darısı siz ve o aşağılık zihniyetinizin başına.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal