İzmir'in Küner Mahallesi'nde Coronavirüs Vaka Sayısı 70'e Yükseldi

İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Küner Mahallesi'nde yapılan son testlerin ardından coronavirüs vaka sayısı 70'e yükseldi. Muhtar, "Vatandaşlar evlerine çekildi. En kısa sürede bu durumdan kurtulmak istiyoruz." dedi.

30.06.2020-11:36 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-11:37) İzmir'in Küner Mahallesi'nde Coronavirüs Vaka Sayısı 70'e Yükseldi

İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Küner Mahallesi'nde vaka sayıları hızla yükseldi. Vakaların yükselmesinin ardından mahalleye giriş çıkışlar kısıtlandırıldı ve birçok tedbir alındı. Yaklaşık 2 bin 600 nüfusu olan Küner Mahallesi'nde vatandaşların meydana gelerek test yaptırması istenmişti.

Sağlık Bakanlığı filyasyon ekipleri tarafından tüm köylülere Covid-19 testi yapılırken, Mahalle Muhtarı Harun İbiş Aydın konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Aydın, "Yapılan son testlerle köyümüzdeki vaka sayısı 70 oldu. Test yapılmayan kimse kalmadı. Vatandaşlar bu süreçte evlerine çekildi. Köydeki kahvehane ve berberler bir süre daha kapalı kalacak. Tarla ve bahçesi olan vatandaşlar işlerini yaptıktan sonra evlerine gidiyor. Onun dışında kimse sokağa çıkmıyor. Bir süre daha bu şekilde tedbirli davranmaya devam edeceğiz. En kısa zamanda bu durumdan kurtulmak istiyoruz." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal