İzmir’in çilesi bitmiyor: Grevin ikinci gün trafik durma noktasına geldi

İzmir’de belediye ile çalışanlar arasındaki anlaşmazlık devam ediyor. 625 metro ve tramvay çalışanını ilgilendiren TİS görüşmelerinin olumsuz geçmesi sonrası başlayan grevde ikinci güne gelindi. Şehirde trafik durma noktasına geldi.

01.08.2023-14:40 - (Son Güncelleme: 01.08.2023-14:48) İzmir’in çilesi bitmiyor: Grevin ikinci gün trafik durma noktasına geldi

İzmir'de 625 metro ve tramvay çalışanını ilgilendiren TİS görüşmelerinin olumsuz sonuçlanması nedeniyle metro ve tramvay seferleri durduruldu. Grevin ikinci gününde İzmir'de otobüs duraklarında ve caddelerde yoğunluk yaşandı.

İHA’da yer alan habere göre; İzmir’de işler giderek karışıyor. CHP yönetimindeki belediye ile metro tramvay çalışanları arasındaki anlaşmazlık sonrası başlayan grev ikinci günde de devam ediyor. Metro çalışanların başlatmış olduğu grev sonrası, otobüs duraklarında insan yoğunluğu yaşanırken, kentin ana arterlerinde ise trafik durma noktasına geldi.

İzmir'de grev

İzmir’de isyan büyüyor

Metroların çalışmaması sonrası işe gitmek için sabah saatlerinde özel araçlarıyla trafiğe çıktı. Hem İzmir Büyükşehir Belediyesinin grev nedeniyle ek otobüs seferleri oluşturması hem de bazı vatandaşların özel araçlarıyla yollara çıkması trafiği adeta durma noktasına getirdi. Kentin en işlek caddelerinden birisi olan Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle sürücüler ve yolcu konumunda bulunan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal