İzmir'de Yağmur Altında 'Su Kuyruğu' Oluştu

İzmir'de önceki gün başlayan ve 60 saat devam etmesi öngörülen su kesintisinden sonra ihtiyaçlarını yağmur altında tankerlerden karşılayan mahalle sakinleri ellerinde bidonlarla uzun kuyruk oluşturdu.

23.12.2019-17:09 - (Son Güncelleme: 23.12.2019-17:03) İzmir'de Yağmur Altında 'Su Kuyruğu' Oluştu

İzmir'de önceki gün başlayan ve 60 saat devam etmesi öngörülen su kesintisiniden sonra ihtiyaçlarını yağmur altında tankerlerden karşılayan mahalle sakinleri ellerinde bidonlarla uzun kuyruk oluşturdu.
Tahtalı Barajı'ndan Görece İçmesuyu Arıtma Tesisi'ne giden 2200 milimetrelik hatta Küner Mahallesi yakınında yaşanan arıza sebebiyle Gaziemir, Karabağlar ile Buca ilçelerine dün akşamdan itibaren su sıkıntısı görünüyor. Onarım çalışmaları süren kesintinin 60 saat süreceği tahmin ediliyor. Su kesintisine hazırlıksız yakalanan kent sakinleri ise ihtiyaçlarını belediyelere ait su tankerlerinden karşılamayı deniyor.
Sağanak yağış altında ellerindeki bidonlarla uzun kuyruklar oluşturan İzmirliler, yetkililere tepkilerini açıkladı.
Karabağlar ilçesi Yeşilyurt Semti'nde yaşayan Rıdvan Yılmaz, dünden beri yaşadıkları susuzluk nedeniyle çok sıkıntı çektiklerini ifade ederek mahalle sakinlerinin tankerlerden su almak için uzun kuyruklarda beklediğini dile getirdi.
Suyun insan hayatı için önemine vurgu yapan Yılmaz, 60 saatlik sürenin çok uzun olduğunu ve belediyenin en kısa sürede sorunu çözmesi gerektiğini işaret etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal