İzmir’de sır gibi ölüm: Genç kız ormanlık alanda bulundu! Daha önce polise şikayette bulunmuştu

İzmir’de yaşayan Aslıhan Çiçek, iş başvurusu yapmak için evden ayrıldığı gün ormanlık alanda ağır yaralı halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Çiçek’in daha önce kendisine saldıran 3 kişiyi polise şikayet ettiği öğrenildi. Detaylar haberimizde...

15.08.2022-09:42 - (Son Güncelleme: 15.08.2022-12:05) İzmir’de sır gibi ölüm: Genç kız ormanlık alanda bulundu! Daha önce polise şikayette bulunmuştu

Aslıhan Sinem Çiçek, İzmir’deki evinden iş başvuru yapmak üzere ayrılmıştı. Bir süre sonra ormanlık bir alanda ağır yaralı halde bulunan 18 yaşındaki genç kız hemen hastaneye kaldırılmıştı. Fakat Aslıhan Çiçek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bir iddiaya göre 26 Temmuz 2022 tarihinde Aslıhan Çiçek, iş görüşmesi sonrasında kız arkadaşlarıyla vakit geçirdi. Öğleden sonra saat 16.00’da kapalı kasa hafif bir ticari araca binerek oradan ayrıldığı görülen 18 yaşındaki genç kızın ailesi, kızlarının akşam eve gelmemesi üzerine polise haber verdi. Ailesi ilk başta telefonun çaldığını fakat daha sonra telefonun aramalara yanıt vermediğini ifade etti. 

Daha önce isimleri söylemişti

18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek, 26 Temmuz günü akşam saat 22.00’de Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nde ormanlık alanda ağır yaralı halde bulundu. Olay yerinde Çiçek’in sevgilisi Burak K.’nin de olduğu ve Burak K.’de Çiçek’in telefonunun olduğu kaydedildi. Aslıhan Çiçek, Burak K. ile beraber 2 kişinin daha kendisine saldırdığını polise söyledi. 

Ambulans ile hastaneye götürülen 18 yaşındaki genç kız, tedavilere yanıt vermeyerek hayatını kaybetti. 

Aslıhan Sinem Çiçek

Cinsel istismar ve uyusturucu söz konusu

Aslıhan Sinem Çiçek’in olay esnasında  cinsel istismara uğradığı ve yüksek dozda uyuşturucuya maruz kaldığı iddia edildi. Genç kızın yaralı halde polise ismini verdiği 3 kişiden 1'i olay kapsamında tutuklandı.  Çiçek’in akrabalarından Pınar Çiçek, ‘’Sinem'e uyuşturucu verilmiş. Cinsel istismar var. Olayın çözülmesini istiyoruz. Arkadaşları çelişkili ifadeler veriyor. Sinem'in adını söylediği diğer kişilerin de bulunmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal