İzmir’de Korkunç Kaza Gerçekleşti: 3 Ölü, 4 Ağır Yaralı

İzmir’de talihsiz bir kaza meydana geldi. Bergama ilçesinde, süt kamyonu ile hafif ticari aracın çarpışmasının ardından feci bir kaza gerçekleşti. Yaşanan korkunç kazada 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

12.04.2021-17:10 - (Son Güncelleme: 12.04.2021-17:10) İzmir’de Korkunç Kaza Gerçekleşti: 3 Ölü, 4 Ağır Yaralı

Alınan bilgiye göre, kaza, Bergama ilçesi Bölcek Kavşağı’nda gerçekleşti. Murat T. idaresindeki 45 DM 958 plakalı Mercedes marka süt kamyonu, Bergama-Göçbeyli kara yolunda seyir halindeydi. İddialara göre, o esnada, Uğur B. idaresindeki 35 ARV 46 plakalı Fiat Doblo marka hafif ticari araç birden ana yola çıktı ve kavşakta kamyonla çarpıştı. 

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

Gerçekleşen korkunç kazada tam bir can pazarı yaşandı. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç takla attı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, hafif ticari araçtaki 3 kişinin hayatını kaybettiğini, sürücü dahil 4 kişinin ağır yaralandığını tespit etti. Kamyonun sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Araçtan çıkarılan yaralılar, olay yerindeki ambulanslarla hastanelere sevk edildi. 

KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI 

Yaşanan kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kamyon sürücüsü Murat T. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal