İzmir'de katil zanlısı Delil Aysal tutuklandı, taksi şoförünün ailesi sahte haberlere karşı uyardı

İzmir'de yaşanan taksi şoförü cinayetiyle ilgili olarak, sosyal medya platformlarında dolaşan ve failin cezaevinde saldırıya uğradığı iddialarıyla ilgili olarak ailenin avukatlarından açıklama geldi.

05.02.2024-13:31 - (Son Güncelleme: 05.02.2024-17:07)

İzmir'de aracına aldığı kişi tarafından silahla öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge'nin ailesinin avukatları, yaptıkları ortak açıklamada, adli sürecin titizlikle takip edildiğini ve İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ile İl Emniyet Müdürlüğü'nün soruşturmayı yakından izlediğini belirtti. Açıklamada, fail hakkında adalete hesap sorulması ve sürecin adil bir şekilde sonuçlanması için gerekli tüm hukuki adımların atılacağı vurgulandı.

Ölümü ile Türkiye'yi yasa boğan taksici Oğuz Erge'nin ailesinden açıklama

İzmir'de yaşanan taksi şoförü cinayetiyle ilgili olarak, sosyal medya platformlarında dolaşan ve failin cezaevinde saldırıya uğradığı iddialarıyla ilgili olarak ailenin avukatlarından yapılan açıklamada, söz konusu haberlerin asılsız olduğu ve kamuoyunu yanıltıcı nitelikte olduğu belirtilerek şu açıklama yapıldı:

"Bu paylaşım ve haberler gerçekliği yansıtmıyor. Müvekkillerimiz bu gibi haberlere maruz bırakıldıkça acılar katlanmaktadır. Müvekkillerimizin tek beklentisi, failin hak ettiği en ağır cezayı almasından başka bir şey değildir. Resmi makamlarca ve tarafımızca yapılacak açıklamalar dışındaki haber ve paylaşımlara itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz. Ayrıca bazı sosyal medya hesaplarında Oğuz Erge ve ailesine yönelik hakaret içerikli paylaşımlara ilişkin adli sürecin başlaması için gerekli işlemler yapılacaktır."

Ne olmuştu?

İzmir'de taksi şoförü Oğuz Erge, aracına aldığı Delil Aysal tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. 110 saatlik güvenlik kamera kayıtları izlenerek failin yakalanmasının ardından, yaşanan gelişmelere dair bilgi veren açıklama geldi. Şüphelinin polis operasyonuyla yakalanarak tutuklandığı belirtildi. Ailenin avukatları, olayın detaylarını ve hukuki süreci titizlikle takip ettiklerini ifade ederken, sosyal medyada dolaşan ve failin cezaevinde saldırıya uğradığı şeklindeki sahte haberlere karşı dikkat çağrısı yapıldı. Açıklamada, kamuoyunun güvenilir kaynaklardan alınmayan bilgilerden kaçınması gerektiği vurgulandı.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal