İzmir'de Gece Kulübüne Baskın: 'Adam mı Öldürdük?' Tepkisi

İzmir Konak'ta, devriye esnasında bir gece kulübünün içinden müzik seslerini duyan emniyet güçleri, koronavirüs önlemleri çerçevesinde kapalı olması gereken gece kulübüne gerçekleştirilen baskın operasyonunda içerideki 23 şahsa 144 bin 900 TL para cezası verildi.

04.03.2021-08:44 - (Son Güncelleme: 04.03.2021-08:44) İzmir'de Gece Kulübüne Baskın: 'Adam mı Öldürdük?' Tepkisi

İzmir’in Konak ilçesinde, saat 21.30 sularında devriye gezen emniyet güçleri, bir gece kulübünün içinden müzik seslerinin gelmesi üzerine gece kulübünün önünde giderek operasyon başlattı. Destek için baskına Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği görevlileri ve Motosikletli Yunus Timleri de gelirken, emniyet güçleri bir müddet sonra gece kulübünün içerisine girdi. 

23 KİŞİYE 144 BİN 900 TL CEZA

 Gece kulübünün içine giren emniyet güçleri, gördükleri kalabalık karşısında hayrete düşerken, içerideki herkese teker teker kimlik sorgusu yapıldı. Yapılan kimlik sorgularının akabinde 23 şahsa sosyal mesafe kurallarına uymamak ve sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten toplam 144 bin 900 TL para cezası verildi. 

İzmir'de Gece Kulübüne Baskın: 'Adam mı Öldürdük?' Tepkisi 040302121

 Kendisi ile ilgili işlem yapılan bir şahıs, tedbirleri ihlal etmesine rağmen gazetecilere, "Neden çekiyorsun, adam mı öldürdük?" sözleriyle tepkisini dile getirdi. Diğer taraftan, ifadesi alınmak için karakola alınan işletme sahibinin de, koronavirüs (kovid-19) önlemleri çerçevesinde bulaşıcı hastalıklarla ilgili önlemlere aykırı hareket etmekten hakkında adli işlem yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal