İzmir-İstanbul Otoyolu'nda korkutan zincirleme kaza: 1 ölü, çok sayıda yaralı var

İzmir-İstanbul Otoyolu Balıkesir mevkiinde 1 cip ve 6 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında araçlar hurdaya döndü. Herkesi korkutan kazada 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ağır yaralandı.

09.01.2024-17:01 - (Son Güncelleme: 09.01.2024-17:07) İzmir-İstanbul Otoyolu'nda korkutan zincirleme kaza: 1 ölü, çok sayıda yaralı var

Alınan bilgiye göre, İzmir- İstanbul Otoyolu’nun  Balıkesir Akpınar mevkiinde, 1 cip ve 6 otomobilin karıştığı zincirleme Trafik Kazası meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve Sağlık ekipleri hızlıca olay yerine intikal ederken çevreye savrulan araç parçaları trafiği bir süre olumsuz etkiledi. Kazanın çıkış nedeni henüz belirlenemezken ekipler tarafından inceleme başlatıldı. Kazada, 06 FL 2374 plakalı cipte bulunan Fehmi Zafer Heperler (73) olay yerinde hayatını kaybetti, diğer araçlardaki 4 kişi ise yaralandı. Yaralılar, Sağlık ekipleri tarafından Savaştepe Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Heperler'in cenazesi de incelemelerin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal