İzmir Çeşme açıklarındaki 4.4 şiddetindeki deprem bölgede panik yarattı!

Gece saatlerinde İzmir!in Çeşme açıklarında meydana gelen 4.4 şiddetindeki deprem bölge halkında paniğe neden oldu. Çok sayıda vatandaş, depreme ilişkin bilgi alabilmek için son depremler listesine ulaşmaya çalıştı.

14.05.2022-10:23 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-10:23) İzmir Çeşme açıklarındaki 4.4 şiddetindeki deprem bölgede panik yarattı!

Kandilli Rasathanesi ile AFAD tarafından güncel bilgiler ile yayınlanan son depremler listesinde Ege Denizi'nde bir sarsıntı kaydedildi. Sarsıntının merkez üssü İzmir'in Çeşme açıkları olarak kaydedilirken depremin büyüklüğü ise 4.4 olarak listelendi.

Son depremler listesindeki verilere göre İzmir ilinin Çeşme ilçesi açıklarında gece saat 01.08'de bir sarsıntı meydana geldiği ve sarsıntının büyüklüğünün ise 4.4 şiddetinde olduğu belirlendi. Yerin 10.62 kilometre kadar derinlik kısmında olduğu belirlenen deprem İzmir ve ilçelerinin yanı sıra Manisa ve Aydın'da yaşayan vatandaşlar tarafından da hissedildi.

İzmir Çeşme açıklarındaki 4.4 şiddetindeki deprem

"4.4 şiddetindeki deprem bölgede panik yarattı"

Gece yarısı meydana gelen deprem İzmir başlat olmak üzere Manisa ve Aydın gibi çevre illerde de hissedilirken, sarsıntı bölgede yaşayan halkın panik yapmasına neden oldu. Çok sayıda vatandaş, depreme ilişkin bilgi alabilmek için Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yayınlanan son depremler listesine ulaşmaya çalıştı.

Depremin hemen ardından yapılan açıklamalarda ise, yetkililer bölgede meydana gelen 4.4 şiddetindeki depremin herhangi olumsuz bir durum yaratamadığını bildirdiler.

İşte; Ege Denizinin Çeşme açıklarında gece saatlerinde meydana gelen depremle ilgili son verilerin detayları şöyle;

İzmir Çeşme açıklarındaki 4.4 şiddetindeki deprem

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal