İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde Sergi

Leonardo Da Vinci'nin ölümünün 500'üncü yılı sebebiyle İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenlenen 'Leonardo da Vinci'ye Saygı' sergisi sanatseverlerle buluştu.

03.07.2020-13:55 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-17:15) İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde Sergi

Coronavirüs pandemisi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında faaliyetlerine ara veren sanat merkezleri ve sergiler, 1 Temmuz itibariyle kapılarını ziyaretçilere açtı.

Leonardo Da Vinci'nin ölümünün 500'üncü yılı sebebiyle İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde Leonardo da Vinci'ye Saygı' sergisi düzenlendi.

Salgına karşı alınan önlemler altında sanatseverleri ağırlayan galeride ziyaretçilerin girişte ateşleri ölçülüyor, sanatseverler maske kontrolünün ardından sosyal mesafeye uyarak eserleri inceliyorlar.

Sergi, Leonardo da Vinci'den ilham alan Tülin Onat, Bedri Baykam, Devrim Erbil, Ergin İnan, Yalçın Gökçebağ, Fevzi Karakoç, Onay Akbaş, Cem Sağbil, Mercan Dede, Barış Sarıbaş, Bahar Oganer, Burçin Erdi'nin heykelleri, yağlı boya eserleri ve video gösterilerinden oluşuyor.

Sergiye gelen Aylin Öztürk, "Pandemi döneminden sonra böyle bir sanatsal etkinlik görünce hemen geldik. Kızım zaten resme çok meraklı, özellikle onun görmesini istedim" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal