İzmir 19 Mayıs kutlamaları, etkinlikleri, konserleri ve kutlama programı 2022

İki gün sonra kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın İzmir’deki kutlamaları, etkinlikleri, konserleri ve kutlama programı 2022, İzmir halkının gündemini yoğun bir şekilde meşgul ediyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

17.05.2022-12:41 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-12:41) İzmir 19 Mayıs kutlamaları, etkinlikleri, konserleri ve kutlama programı 2022

Türkiye Cumhuriyeti’nin gençliğine Atatürk tarafından armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 2 gün sonra milyonlarca insan tarafından büyük bir coşku ve mutlulukla kutlanacak. İzmir halkı ise şehirlerindeki kutlamalarda nasıl etkinliklerin gerçekleştirileceğini öğrenmek için arama motorları üzerinden ‘’İzmir 19 Mayıs kutlamaları, etkinlikleri, konserleri ve kutlama programı 2022’’ terimleriyle araştırmalarını sıklaştırdı.

İzmir 19 Mayıs kutlamaları, etkinlikleri, konserleri ve kutlama programı 2022

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında il genelinde bir çok etkinlik, konser ve kutlama düzenleneceğini açıkladı. İşte İzmir 19 Mayıs etkinlik programı:

İzmir 19 Mayıs

Toplantının ardından 18.00’de ise Başkan Tunç Soyer, ünlü televizyoncu Okan Bayülgen’le gençlik buluşmasına katılacak.

Kampın ilk gününde program 21.00’de Madrigal konseriyle devam edecek.

Beş gün sürecek festival kapsamında 19 Mayıs 20.00’de ise Gündoğdu Meydanı’nda Teoman sahne alacak.

İzmir genelindeki her caddede binlerce Türk bayrağı asılacak.

2019’da altıncısı düzenlenen Shining Star Awards-Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri yarışmasında yılın en iyi festivali seçilen ve gençlerin deyimiyle “anne şefkati ile” misafirlerini ağırlamaya hazırlanan festival kapsamında bu yıl bin 500 genç İnciraltı Kent Ormanı’nda kendileri için ayrılmış özel alandaki çadırlarda konaklayacak.

Spor etkinleri kapsamında ise kaleye şut atma, canlı langırt, yetenek parkuru, yavaş bisiklet/ çoklu ip atlama, halat çekme, bocce, plaj voleybolu, ayak tenisi, plaj futbolu turnuvası gibi ödüllü yarışmaların yer aldığı ve gün boyu yararlanabilecekleri satranç, tavla, briç, basketbol gibi etkinlikler de düzenlenecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal