İYİ Parti'li Ümit Özdağ'ın Parti İçindeki FETÖ İddiası Üzerine İhracı İstendi

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu tüm Türkiye'nin önünde söyleyen İYİ Parti'li Ümit Özdağ'ın partiden ihracı için ilk adım atıldı!

20.10.2020-08:21 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-08:12) İYİ Parti'li Ümit Özdağ'ın Parti İçindeki FETÖ İddiası Üzerine İhracı İstendi

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmişti.

Ümit Özdağ'ın iddiasına parti yönetiminden ilk tepki, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'ndan gelmişti.

Ardından canlı yayına bağlanan Buğra Kavuncu, olay yaratan şu sözleri söyledi:

''Allah herkesi kuru iftiradan saklasın. Yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bahsedilen Kazakistan'daki dernek, ülkedeki tek iş adamları derneğiydi.

2007'den 2010'a kadar yönetim kurulu başkanıydım. Ondan sonra Kazakistan'dan ayrıldım. Sanki Fettah Tamince ile aynı dönemde çalışmışız izlenimi yaratıldı.

Bu iftiralarla sonuna kadar hesaplaşacağım. Bütün sülalesi Türk milliyetçiliğine hizmet etmiş birini linç etmeye çalışmak kimsenin haddi değil.''

ÜMİT ÖZDAĞ'IN İHRACI İÇİN İLK ADIM ATILDI

İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda, İl Başkanı Buğra Kavuncu liderliğinde bir araya gelen İyi Parti İstanbul ilçe başkanları, Ümit Özdağ'ın partiden ihracı ve disipline sevkine yönelik imza verdi.

İlçe başkanlarının imzaladığı disiplin ve ihraç dilekçesi İyi Parti Genel Merkezi'ne beyan edildi.

İyi Parti İstanbul ilçe başkanlarının İyi Parti Genel Merkezi'ne Ümit Özdağ'ın partiden ihracı ve disipline sevkine ilişkin gönderdiği dilekçede, şu ifadeler yer aldı:


ÜMİT ÖZDAĞ'IN DANIŞMANI DA İSTİFA ETTİ

Diğer taraftan Ümit Özdağ'ın danışmanı Hüseyin Evren Kavas, sosyal medya üzerinden görevinden ayrıldığını açıklayan şu paylaşımı yaptı:

''İyi Parti İstanbul Milletvekili Sayın Ümit Özdağ'ın danışmanlığından istifa etmiş bulunmaktayım. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde İyi Parti'nin iktidarı için bir nefer olarak gayret etmeye devam edeceğim.''


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal