İYİ Partili Türkkan: 'Tecrübesiz Bir Partiyiz'

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İyi Parti'nin tweet krizini idare edilememesini, partinin deneyimsizliğine bağladı.

10.03.2021-08:38 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-08:38) İYİ Partili Türkkan: 'Tecrübesiz Bir Partiyiz'

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, geçen gece KRT TV'de yayınlanan Şimdiki Zaman programına katıldı.

Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Türkkan, Gürkan Hacır'ın sunuculuğunda, İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu, Barış Yarkadaş ile Uğur Dündar'ın da yönelttiği sorularını cevapladı.

Gazeteci Uğur Dündar, Ekrem İmamoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ı etiketleyip Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamasının ardında İyi Parti destekçilerinin tepkilerini sordu.

Uğur Dündar, İYİ Parti'li Tükkan'a yönelttiği sorusunda "Ekrem İmamoğlu'nun attığı tweet sonrası Cumhur İttifakı'nın nasıl yorumlayacağı az çok belliydi. Ve bunu Millet İttifakı'nı zayıflatmak için kullanacakları ortadaydı.  Ancak sayın Meral Akşener, çok zekice bir cevap vererek o kurguyu bozdu. Acaba İyi Parti'de böyle durumlarda bazı seslerin çıkmasını önleyip, Akşener'in açıklamasına kadar beklemek mümkün olamaz mı" dedi.

''TECRÜBE EKSİKLİĞİNDEN KAYNAKLANIYOR''

Türkkan da, İYİ Parti'nin daha 2,5 senedir Meclis'te olduğunu ve İYİ Parti'nin tecrübesiz olduğunu belirterek Dündar'a şu cevabı verdi:

"Arkadaşlarımız çok dikkatli davranıyorlar bu biraz da siyasi sorumluluk bilinciyle de alakalı. Geliştikçe bu biraz daha oturacak. Takdir edersiniz ki 2.5 yıldır Meclis'teyiz. Bu biraz da tecrübe eksikliğinden kaynaklanıyor. Hiçbir arkadaşımız partinin genel gidişine zarar verme niyetiyle beyanı yoktur"


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal