İyi Parti'li Lütfü Türkkan'ın Kızı Cuma vakti Şampanya Açtırdı!

Her gün yeni bir skandalla kendinden söz ettiren İyi Partili vekilin kızı Dilara Türkkan tekrar sosyal medyada dikkatleri üzerine topladı. Cuma Namazı vakitlerinde sosyal medya hesabından (instagram) şampanya açtırdığı anları paylaşan Türkkan tepki oklarını üzerine çekti.

09.10.2020-16:57 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-16:40)

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün babasının TBMM'ye sarıkla gitmesini eleştiren İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın modacılıkla uğraşan kızı Dilara Türkkan, evinde yılbaşı partisi düzenlemişti.

Dilara Türkkan'ın sosyal medya (instagram) hesabı üzerinden naklen paylaştığı parti, partideki başka şahıslar tarafından da yayınlanmıştı. Çengölköy'deki evinde düzenlediği partide kadın kılığına girmiş bir erkeğin dans figürleri sergilemesi ilgi çekmiş, görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada ses getirmişti.

Kısa zaman sonra emniyet şeridinden siren sistemli bir arabayla hızlıca gittiği ve trafik kurallarını ihlal ettiği anlarını sosyal medya hesabı (instagram) üzerinden yayınlamış, ilgili çeken videoya arkadaşlarını etiketleyen Türkkan'ın hızlıca bir yere yetişmek için babasının forsundan faydalanarak emniyet şeridini kullandığı düşünülmüştü.

CUMA VAKTİNDE ŞAMPANYA KEYFİ

Bütün bu olaylardan sonra bu defa Türkkan, Cuma vaktinde plajda şampanya patlattırdığı dakikaları sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkkan'ın Cuma günü namaz saatinde yaptığı bu paylaşım ise sosyal medyada oldukça tepki topladı. 'Paylaşımı yapmak için bu saati mi buldun?' sorularının yöneltildiği Türkkan kınandı.

KALDIĞI OTELİN GECELİK FİYATI DUDAK UÇUKLATIYOR

Öğrenilen bilgiye göre Türkkan, Antalya'daki Belek MaxRoyal otelde geceliği beş bin liralık odada kalıyor. Türkkan'ın lüks hayatını içeren paylaşımlar yapması ilgi topluyor
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal