İYİ Partili Çıray’dan dikkat çeken açıklama: Aynı krizin olmayacağını kimse garanti edemez

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dün Cihan Paçacı’nın istifası hakkında da konuşan Çıray, "Benzeri bir krizin yaşanmayacağını kimse garanti edemez." dedi.

27.01.2023-09:55 - (Son Güncelleme: 27.01.2023-16:59) İYİ Partili Çıray’dan dikkat çeken açıklama: Aynı krizin olmayacağını kimse garanti edemez

6’lı masa dün 11. kez bir araya gelirken, Cumhurbaşkanı adayı konusunda İYİ Parti’de istifa depremi yaşandı. İYİ Partili Cihan Paçacı görevinden istifa ettiğini açıklarken, bir televizyon programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çıray, Cihan Paçacı’nın istifası hakkında  "Benzeri bir krizin yaşanmayacağını kimse garanti edemez." dedi.

İYİ Parti Aytun Çıray

Aynı krizin olmayacağını kimse garanti edemez

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, Halk TV'ye konuk oldu. İYİ Partili Cihan Paçacı'nın istifasının konuşulması üzerine Çıray, 6'lı masa adayını açıkladıktan sonra "Benzeri bir krizin yaşanmayacağını kimse garanti edemez." açıklamasında bulundu.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal