İYİ Parti’de yaprak dökümü sürüyor: Ankara Milletvekili Yüksel Arslan istifa etti

İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Arslan açıklamasında, “Mansur Yavaş’ı desteklemeyi vefakarlığın yanı sıra insani, vicdani ve ahlaki bir sorumluluk olarak görüyorum. Yavaş’ı çocukluğumdan beri tanırım. Bırakın korkak olmayı, çatal yüreklidir.” ifadelerini kullandı.

21.12.2023-11:22 - (Son Güncelleme: 21.12.2023-17:48)

İYİ Parti’de sular durulmuyor. İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Arslan istifa açıklamasında “Mansur Yavaş’ı desteklemeyi vefakarlığın yanı sıra insani, vicdani ve ahlaki bir sorumluluk olarak görüyorum. Yavaş’ı çocukluğumdan beri tanırım. Bırakın korkak olmayı, çatal yüreklidir.” dedi.

İYİ Parti’de kan kaybı sürüyor

İstifa haberlerinin ardı ardına geldiği İYİ Parti'de kan kaybı sürüyor. Milletvekillerinin bir bir istifa ettiği İYİ Parti ile ilgili yeni bir kulis bilgisi gündeme bomba gibi düştü.

İYİ Parti Yüksel Arslan

Gazeteci Gürkan Hacır, katıldığı bir canlı yayında, İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan ile ilgili çarpıcı bir kulis bilgisi verdi.

İstifası cebinde

Hacır "Yüksel Arslan acaba 1-2 gün içerisinde istifa edecek mi? Ankara’da ben 3-4 ayrı kaynakla konuştum, Yüksel Arslan’ın istifası cebinde. Hatta yarın bile istifa edebileceği söyleniyor" ifadelerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal