İYİ Parti'de Koltuğu Beğenmeyen Gidiyor

İYİ Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Osman Ertürk Özel istifa etti.

21.05.2018-18:54 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-19:18)

Milletvekili aday listeleri art arda açıklanırken bugün muhalefette istifalar yaşanmaya başladı. 24 Haziran seçimleri için hazırlanan koltuğunu beğenmeyenler istifa etmeye başladı. İYİ Parti'den ilk fire İzmir'den geldi.

İzmir 1. bölge 5. sıra milletvekili adayı Osman Ertürk Özel, 5. sıradan aday olmasını beğenmeyince istifa etti.

Sosyal medya hesabından istifasını duyuran Özel şu ifadeleri kullandı:

''24 Haziran 2018 genel seçimlerinde partimiz listerinde İzmir 1. bölge 5. sıra adayı oalrak gösterilmiş bulunmaktayım. İlgili adaylıktan gördüğüm luzüm üzere istifa etmiş bulunuyorum. Partimiz başarısı ve sayın genel başkanımız Meral Akşener'in cumhurbaşkanlığı adaylığı için en üst gayretle çalışmaya devam edeceğim''

OSMAN ERTÜRK ÖZEL KİMDİR?

Osman Ertürk Özel, İzmir Selçuk'ta 1990 yılında dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimini Selçuk'ta bitiren Özel, Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı ve buradan 2013 yılında mezun olduç

Ankara'da kendisine ait olan Özel Avukatlık Danışmanlık Şirketi'nde çalışmalarına devam etmektedir. Osman Ertürk Özel, ailesinden kaynaklı siyasetin içerisinde yetişmiş, çocukluğundan başlayarak çeşitli aşamalarda Ülkü Ocakları'nda vazife almıştır.

Son olarak Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcılığı vazifesini yerine getiren Ertürk Özel, burada da Türk dünyası çalışmaları ve basın-iletişim alanında mühim çalışmaların altına imza atmıştır.  Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyeliği, Türk Ocakları üyeliği başta olmak üzere farklı sivil toplum kuruluşlarında faaliyet yürütmüştür.

Osman Ertürk Özel, Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti'nin kurucular kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeliği çalışmalarını yürütmekteydi. Osman Ertürk Özel, 2017 yılında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Gençlik Kolları Genel Başkanlığı vazifesine atanmıştır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal