İYİ Parti’de istifa iddiaları: O ismin MHP’ye geçmesi bekleniyor

Kemal Kılıçdaroğlu’na yöneltilen eleştirileri ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Yavuz Ağıralioğlu’nun istifa edeceği iddia edildi. İstifa girişimi şimdilik bastırılan Ağıralioğlu'nun, birkaç gün içerisinde istifa etmesi bekleniyor. İddialara göre Ağıralioğlu'nun istifa ettikten sonra MHP ya da BBP’ye geçmesine olası bakılıyor. Ağıralioğlu'nun bir dönem ismi BBP Genel Başkanlığı için geçmişti.

14.03.2023-16:55 - (Son Güncelleme: 14.03.2023-17:58) İYİ Parti’de istifa iddiaları: O ismin MHP’ye geçmesi bekleniyor

Millet İttifakı’nın ikinci büyük ortağı İYİ Parti’dde istafa söylentileri başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıkan ve kameralar karşısında adaylığa karşı getirdiği eleştiriler ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Yavuz Ağıralioğlu’nun istifa edeceği iddia ediliyor.

Şimdilik bastırılmış olsa da...

Sabah yazarı Şebnem Bursalı, A Haber canlı yayınında İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu ile ilgili bir kulis bilgisini açıkladı. Bursalı, Ağıralioğlu'nun istifanın eşiğinde olduğu ve şimdilik bu durumun bastırıldığını ifade etti. 

Bursalı, "İki gündür Yavuz Ağıralioğlu ile ilgili 'istifa ediyor, edecek' iddiaları konuşuluyor. Ağıralioğlu'nun hem ABD hem de HDP ile ilgili gelişmelerle ilgili istifa edeceği Ankara kulislerinde çok konuşuldu.

İstifa edeceği yönünde iddialar mevcut

Yarından sonra istifa ederse...

Hatta belli bir parti, şimdi ismini vermeyeceğim. Oraya gidiyor, gitti, gidebilir şeklinde konuşuldu. Şu an itibarıyla bunun bastırıldığı belirtiliyor. Ağıralioğlu tutarlı bir siyasetçi, yarından sonra istifa ederse şaşırmayacağım." dedi.

BBP'ye mi MHP'ye mi geçecek?

Şebnem Bursalı, Ağıralioğlu'nun istifa ettikten sonra hangi partiye geçeceğini açıklamadı ancak Ankara kulislerinde Ağıralioğlu için MHP ve BBP iddiaları konuşuluyor. Ağıralioğlu'nun ismi İYİ Parti'de görevden alındığı dönemde bir dönem BBP Genel Başkanlığı için geçmişti.  


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal