İYİ Parti Hatay ve Muğla'da Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıkladı: Nusret Cömert ve Prof. Dr. Metin Ergun!

İYİ Parti'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından açıklanan Prof. Dr. Metin Ergun, parti grup toplantısında konuştu. Akşener'in daveti üzerine kürsüye çıkan Metin Ergun, Muğla'da aktif politika yapan en tecrübeli isimlerden biri olarak nitelendi.

14.02.2024-13:35 - (Son Güncelleme: 14.02.2024-13:35) İYİ Parti Hatay ve Muğla'da Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıkladı: Nusret Cömert ve Prof. Dr. Metin Ergun!

Metin Ergun, Muğla'da yerel seçim mesaisinin sürdüğü bu dönemde, aktif olarak milletvekilliği görevini sürdürdüğüne vurgu yaptı ve şu açıklamalarda bulundu: “Sayın Genel başkanım 25 yıldır Muğla’da aktif politika yapıyorum. Muğla’nın şu anda aktif politika yapan en tecrübeli kişisiyim, bu süreç içerisinde Muğla‘da ziyaret etmediğim hiçbir belde hiçbir köy hiçbir mahalle hiçbir dağ hiçbir vadi hiçbir çukur hiçbir ova kalmadı.

Bütün sorunları masa başında değil gözlemleyerek bizzat şahit oldum Cenabı Allah nasip ederse inşallah bu sorunları şimdi çözme zamanı diyorum hepinize saygılarımı sunuyorum”

Hatay Adayı Nusret Cömert Kimdir?

İYİ Parti, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Nusret Cömert'i açıkladı. Cömert, Damnus Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak bilinmektedir. 1984-2014 yılları arasında toplamda 30 yıl boyunca Royal Dutch Shell'de görev yapmıştır. Bu süre zarfında, Türkiye'de petrol ürünleri konusunda faaliyet gösteren Shell Türkiye'nin akaryakıt sektöründeki transformasyonunu yönetmiştir.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal