İyi Parti Dağılıyor

İyi Parti'de başlayan liste krizi, TBMM'de yeni dönemin ilk grup toplantısına da yansıdı. Haber365 Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şimşek'in köşe yazısında bu parçalanmanın olacağı ufak nüanslarla verilmişti.

06.10.2020-16:57 - (Son Güncelleme: 06.10.2020-17:11) İyi Parti Dağılıyor

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'de yeni yasama yılının ilk grup toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya muhalif vekillerin katılmaması kafalarda soru işaretlerine sebep oldu. Aralarında Aytun Çıray, Ayhan Erel, Ümit Özdağ, İsmail Koncuk'un da bulunduğu 13 muhalif isim, toplantıya katılmadı. Muhalif olarak bilinen Durmuş Yılmaz ve Aylin Cesur ise toplantıda yer aldı. Meral Akşener parti içi liste krizi mi var sorusuna cevap vermedi.Muhalif isimlerin, liste krizinden sorumlu tuttukları Teşkilat Başkanı Koray Aydın'ın, Başkanlık Divanı'nda görevine devam etmesine tepki olarak grup toplantısına katılmadığı aktarıldı.

Ancak sorunun cevabını biz size verelim. Haber365 Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şimşek'in

5 Ekim'deki yazısında tüm soruların cevapları vardı.

'Meral Ablanın Helvasını Pişiriyorlar' diyen Haber365 Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şimşek tüyoları önceden vermişti. 

Erdal Şimşek'in İyi Parti ile ilgili yazdığı o kısımlara göz atalım isterseniz;

İyi Parti önümüzdeki günlerde parçalanacak. Meral hanım evde oturup torun sevmek zorunda kalacak.

Kulislerden aldığım bilgilere göre Meral Hanım, özellikle FETÖ ve onu yöneten “üst aklın” beklentilerini yerine getiremedi.

Özellikle son seçimde yaşadığı hüsran, Meral Hanım ile ilgili bütün umutları yok etti. Meral Hanım’ın yaşadığı bu yenilgiye karşılık “üst aklın” hemen harekete geçtiği ve akabinde de Babacan-Gül ayrışması yaşandığı ortaya çıktı. 

Haber365 Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şimşek diyor ki Meral Hanım sana geçmiş olsun helvanıda yapmışlar. Üst akıl seni gözden çıkarmış diye ifade etmiş. Erdal Şimşek'in yazısının üzerinden 1 gün geçti.

İyi parti içinde bugün hiç beklenmedik bir kriz  toplantısı gerçekleşti.

Bu kadarı da tesadüf olamaz galiba, Haber365  Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şimşek,Koray Aydın konusunda bile uyarıda bulunmuş. Yazıda şöyle diyor;

Görünürde Meral Hanım ile Koray Aydın arasında kıyasıyla bir kapışma var. Ancak, asıl kapışma Meral Hanım’a yol açan merkezle olacak. Ve hatta başlamış bile. Şu anda İyi Parti’den 15 ismi Ali Babacan’a yönlendirmesi söz konusu.

Yazının tamamı için tıklayınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal