İYİ Parti büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı! O isim herkesi şok etti.

İYİ Parti'nin 5 büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu. Genel Merkezi ek binada gerçekleşen toplantıda Akşener’in il gezilerinin detayları ve büyükşehir belediye başkan adayları belli oldu. İYİ Parti’nin Adana'da Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş'i aday göstermesi herkesi şaşkına çevirdi.

08.01.2024-17:26 - (Son Güncelleme: 08.01.2024-18:01) İYİ Parti büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı! O isim herkesi şok etti.

İYİ Parti Genel Merkezi ek binasında başlayan toplantıda Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında bir araya gelen İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyeleri, 5 şehirden ‘Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını’ açıkladı. . 

Yapılan toplantıya göre, Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri, aday tespit usulünü görüşüp belirleyecek. Aday listelerinin teslimine ilişkin görevlendirmeleri karara bağlayacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bu hafta yapacağı il gezilerinin detayları görüşülecek. GİK toplantısında, olası İstanbul ve Ankara adaylarının üzerinde de görüş alışverişinde bulunulması bekleniyor.

dana'da Ayyüce Türkeş ‘Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’ oldu

5 İsim açıklandı

31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde İYİ Parti'nin Manisa, Adana, Antalya, Kayseri ve Samsun büyükşehir belediye başkan adayları belli oldu.

Açıklanan listeye göre, Manisa' da Gürhan Özcan, Antalya'da Nesrin Ünal, Kayseri'de Kazım Yücel, Samsun'da İmren Nilay Tüfekçi ve Adana'da Ayyüce Türkeş ‘Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’ olarak gösterildi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, toplantının bitmesinin ardından basın açıklaması yapacağını duyurdu.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal