İtalya Sorrento Turu

İtalya Sorrento, en güzel sahil kasabalarından biridir. Çeşitli eğlence ve organizasyonların düzenlendiği tura her kesimden ve milletten kişiler katılmaktadır.

08.07.2020-10:42 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-10:39) İtalya Sorrento Turu

İtalya Sorrento Turu:  İlk olarak tura katılacak kişiler önceden yetkili kişilerle randevu alıp listeye adını yazdırdığına emin olmalıdır. Daha sonrasında tura gelecek kişiler havalimanında buluşarak bagaj bilet işlemlerini hallettikten sonra uçuş işlemlerini bitirirler. Napoli'ye geçerek orada Pompei turu yaparak Sorrento'ya gideceklerdir.  Burada önceden ayarlanmış oteli görerek eşya yerleştirme dinlenme gibi aşamalar gerçekleşmektedir. İlk gün dinlenme ve bulunduğu yeri tanıma olarak ilerler. Diğer gün ise İtalya'da çeşitli mekanlarda yapılacak olan alışverişler için uygun zaman ayarlanır. Sabahleyin yapılan kahvaltılarda sonra  belirlenen saat diliminde de tercih eden kişiler için Positano ve Amalfi'ye geziler düzenlenir. Birçok filmin ve yönetmenin boy gösterdiği kasaba ziyaret edilerek evlerin ortaya çıkardığı renkli yapı görülür. Amalfi ise tarihsel söylentileriyle herkesin merak uyandırdığı bir yer olmuştur. Söylentiye göre ortaya çıkan zorlu iklim şartları yüzünden bir koya giden ailenin yaşamak adına verdiği mücadele anlatılır. Yaşadığı yeri güzelleştirmek adına yaptıkları, kurduğu şehir ve mimari gözler önüne serilir. En son olarak Ravello'da ise müzik konusunda çeşitli festivallere ev sahipliği yapmış bir yeri görme fırsatına sahip olacaksınız. Üçüncü gün ise sabahleyin kişiye ayrılan alışveriş zamanından sonra Caprı Adası'na yolculuk edeceksiniz. Sessiz sakin adada hem huzur bulacak hem de mimarisiyle dikkat çeken evleri görme imkanına sahip olacaksınız. En son ise yapılacak Napoli turu geziye son noktayı koyacaktır. Tirentino Meydanı, Mergellina gibi yerlerin tarihi dokusunu inceleyeceksiniz. Son kez şehir sokakları gezildikten sonra havalimanına giderek bilet işlemlerinin halledilmesi ve İstanbul'a dönüş olarak İtalya turu tamamlanmaktadır.

Tura Dahil Olan Hizmetler

İtalya Sorrento Turu:  Tur içerisinde gidilecek olan otelde her türlü yeme içme ve kahvaltı paketin içinde yer almaktadır. Aynı zamanda gezilen yerlerin tanıtılması ve gösterilmesi tur rehberi tarafından yapılmaktadır. Paketin içinde kişiye ayrılan durumlar ise alacağınız her türlü kıyafet ve ev eşyası kendi bütçenize bırakılmaktadır. Yapılan alışverişler tur kapsamı içinde değerlendirilmez. Aynı zamanda istenilen müzelere giriş çıkış gibi durumlarda müze ve ören yerlerinin ücretlerinin ödenmesi tur içerisinde yer almamaktadır. Kişiye göre değişen bir durumdur.

Fiyatlar

İtalya Sorrento Turu:  Fiyatlar Türk parasıyla yaklaşık 4.000  liraya denk gelmektedir.  Bu fiyatlar yirmi otuz kişilik turlar için geçerliliğini sürdürmektedir. Eğer kişi sayısı az olursa fiyat da duruma göre artacaktır. Fiyatların güncel durumunu turu hazırlayan kişilere sorarak öğrenebilirsiniz. İstediğiniz tur ve ücreti belirterek mail atabilir, aynı zamanda telefon numaralarından ulaşarak bilgi alabilirsiniz. İtalya turu ile uygun fiyata birçok yeri gezecek aynı zamanda kültürel ve tarihsel özelliklerini de öğrenmiş olacaksınız. Bu sebeple arkadaş arasında veya tek başına gezilecek önemli ülkeler arasında bulunmaktadır.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal