İsveçli Bakan, Ülkesinde Kahraman İlan Edilen Türk Taksiciyi Kutladı

Enerji ve Dijital Kalkınma Bakanı Anders Ygeman, İsveç'te cüzdanını ve banka kartlarını evde unutan İsveçliye havalimanında kendi kredi kartını veren Türk taksi şoförü Ömer Temel'i örnek davranışından dolayı tebrik etti.

27.04.2019-09:18 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-21:38)

İsveç'in başkenti Stockholm'de bir radyo programında Ömer Temel ile buluşan Ygeman, yaptığı açıklamada, Ömer'in İsveç toplumuna iyi bir örnek teşkil ettiğine dikkati çekti. 

Haberi duyduğunda çok memnun olduğunu aktaran Ygeman, "Ömer Temel gibiler sayesinde daha güçlü ve daha sıcak bir toplum inşa ederiz. Kendisine bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Türkiye'nin Stockholm Büyükelçisi Hakkı Emre Yunt tarafından da kabul edilen Ömer Temel, ufak bir iyiliğin bu kadar ses getireceğini tahmin etmediğini aktardı.

Toplumun geldiği nokta itibarıyla küçük bir iyiliğe bile oldukça aç görüntü verdiğini ifade eden Temel, "Demek ki İslamiyet'in bize ve Türk toplumuna öğrettiği kazanımları ufak da olsa uygularsak gönlünü feth edemeyeceğimiz kişi kalmaz'' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal