28.12.2020-13:20 (Son Güncelleme:05.05.2024-18:26)


1

Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu Exxen’de başlayacak olan İşte Bu Benim Masalım, hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile sosyal medyada oldukça merak uyandırdı. Bir gençlik dizisi olan İşte Bu Benim Masalım dizisi, yoğun bir ilgiyle karşılandı ve şimdiden geniş kitlelere hitap edecek gibi duruyor.



2

İŞTE BU BENİM MASALIM DİZİSİ OYUNCULARI

İŞTE BU BENİM MASALIM DİZİSİ OYUNCULARI

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ile genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin başrollerini paylaştığı İşte Bu Benim Masalım dizisinde, Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Faruk Aran, Sude Oduncu, Bengü Gürses, Kamil Güler, Zeynep Kankonde Mbuyı ve Nevra Serezli yer alıyor.



3

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000 yılında Konya’da dünyaya geldi. İlk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak tanınan Tilki, şöhreti 2016 yılında ‘Cevapsız Çınlama’ single ile yakaladı. 2016 yılında çıkardığı bu klip, 300 milyondan fazla izlenerek Türkiye’de en çok izlenen video klip oldu. ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısı ise, MusicTopTR Resmi Listesi’nde 2 numarada yer aldı. Öte yandan Temmuz 2017 yılında ilk solo single’ı ‘Sen Olsan Bari’ ile Türkiye’de aynı listede 1 numaraya ulaştı.



4

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

Cemal Can Canseven, 25 Mayıs 1995 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Selanik göçmeni olan Cemal Can Canseven, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü 2013 yılında kazanmıştır. Arkadaşının tavsiyesi üzerine okulunu donduran Canseven, İstanbul DJ Academy’de DJ’lik eğitimi almaya başladı. Son olarak, Survivor 2020 yarışmasına katılıp şampiyon olarak adını duyurdu.



5

BU BENİM MASALIM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

BU BENİM MASALIM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bu Benim Masalım dizisi 1 Ocak'ta başlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr