İşte Benim Stilim programıyla tanınan Nihal Candan’ın paylaşımı sosyal medyayı salladı! Nihal Candan’ın süper minili fotoğrafı büyük tepki çekti!

İşte Benim Stilim programıyla tanınan Nihal Candan, iddialı paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. Nihal Candan’ın süper minili paylaşımı büyük tepki çekerken, paylaşıma beğeni de yağdı. Her paylaşımıyla olay yaratan Nihal Candan’a bazı kullanıcılar sert tepki gösterdi.

09.04.2022-15:46 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-16:36) İşte Benim Stilim programıyla tanınan Nihal Candan’ın paylaşımı sosyal medyayı salladı! Nihal Candan’ın süper minili fotoğrafı büyük tepki çekti!

Kardeşi Bahar Candan ile birlikte sosyal medyada çok aktif olan Nihal Candan, kaldıkları otel odalarında paylaştıkları fotoğraflarla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Süper minisi ile paylaştığı bir fotoğraf ise pes dedirtti. Bazı kullanıcılar Candan’ın bu paylaşımına “Açıldıkça açılıyor” yorumunu yaptı. Dikkat çeken paylaşımın ardından tepkiler gelirken, fotoğrafa binlerce kullanıcıdan beğeni de geldi.

Ünlü isim Nihal Candan, yaptığı her paylaşımla ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Nihal Candan’ın kardeşi Bahar Candan da sosyal medyada her yaptığıyla olay oluyor. Otel odalarında paylaşımlar yapan kardeşler, sosyal medyanın odağından düşmüyor. Yaptığı paylaşımlarda zayıflığı göze çarpan Nihal Candan, katıldığı bir programda kendisine yöneltilen; hayatındaki ilişkilerde herhangi bir pişmanlığı olup olmadığı sorusuna, Murat Boz ile bir partide yaşadığı ilişkiden pişman olduğunu söyledi. Nihal Candan bu sözleriyle de sosyal medyada gündem olmuştu.

Nihan Candan’ın Söylemezsem Olmaz isimli programda yaptığı Murat Boz açıklaması magazin gündeminde deprem etkisi yapmıştı. Gündemden düşmeyen Candan, Söylemezsem Olmaz programında yorumcu olan Arto ile aralarında geçen diyalogla da çok konuşulmuştu. Nihal Candan’ın, anneannesini görmediğini söylemesi üzerine Arto, Candan’a inanmadığını ve anneannesinin kendisini görmek istemediğini düşündüğünü belirtmişti. Arto’nun sözleri üzerine Nihal Candan öfkelenerek, ünlü yorumcuya bağırmıştı. Yaşanan olay magazin gündeminde çok konuşuldu.

Nihal Candan

Eski sevgilisi hakkında konuştu

İşte Benim Stilim programıyla ünlenen Nihal Candan, bir dönem birliktelik yaşadığı erkek arkadaşı Hakan Boy’un vefatı hakkında konuştu. 25 yaşındaki fenomen isim, eski sevgilisi hakkında ilk kez açıklama yaptı. 2021 yılında balkondan düşen ve uzun süredir bitkisel hayatta olan Hakan Boy’un ölüm haberini eşi doğruladı. Hakan Boy’un eşi; çocukları Bilgan ve Bilge’nin babası, 24 yıllık eşi Hakan Boy’un hayatını kaybettiğini duyurdu. Hakan Boy hakkında intihar ettiği yönünde iddialar da ortaya atılmıştı.

Hakan Boy ile ilişki yaşayan Nihan Candan, Hakan Boy’un evli olduğunun ortaya çıkması sonrası yasak aşk iddialarıyla da gündeme gelmişti. Boy’un hastaneye kaldırılmasının ardından açıklama yapan Candan, uzun süre vakit geçirdiği ve ruhen bir gönül bağının bulunduğu Hakan Boy’un hayat mücadelesi verdiğini söylemişti. Yasak aşk yaşadığı Hakan Boy o durumdayken kendisinin suçlu konumuna düştüğünü ve sürekli açıklama yapmak zorunda kaldığını belirterek zor günler yaşadığını söyledi.

Eski sevgilisi Hakan Boy’un hayatını kaybetmesinin ardından da ilk kez konuşan Nihan Candan, Boy’un öldüğünden haberi olmadığını ve bunu gündemden öğrendiğini belirterek, Allah’tan rahmet diledi.

"İlişkimizi herkes biliyordu!"

Ünlü isim Nihan Candan, kendisinden yaşça büyük olan sevgilisinin eşi ve ailesiyle çok vakit geçirdiğini söyledi. Boy’un çocuklarıyla vakit geçirdiğini, ailesinin memleketinde kendisini ve ekibini ağırladığını söyleyen Nihal Candan, sevgilisi hastalandığı zaman onu eşiyle birlikte hastaneye götürdüklerini de sözlerine ekledi. Hakan Boy’un bekar gibi yaşadığını, kendisiyle ilişkisini gözlemediğini ve ilişkilerini herkesin bildiğini söyledi. Hakan Boy’un ayrılıkları nedeniyle intihar edildiği iddialarına üzüldüğünü söyleyen Candan, birbirlerine çok bağlı olduklarını ama 40 yaşında yetişkin bir adamın intihar etmeyeceğini söyledi. Hakan Boy’u tanıdığını ve intihar edeceğini düşünmediğini söyleyen Candan, eski sevgilisinin çocuklarına düşkün bir adam olduğunu söyledi.

Sevgilisinin boşanma süreci nedeniyle ailesi ile arasının bozulduğunu dile getiren Nihal Candan, babasının tepkisiyle karşılaştığını gözyaşları içinde anlattı. Hakan Boy ile aralarında gönül bağı olduğunu, ilk kez kendisini bir ilişkiye bu derece ait hissettiğini ve verdiği değer kadar değer gördüğünü ifade etti. Çok güzel şeyler yaşadığını söyleyen Candan, ilişkisinin bittiğini belirtti. Şimdi önemli olanın namusu, ailesi ve şerefi olduğunu belirten Candan, babasının bile kendisiyle konuşmadığını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal