İstanbul'un göbeğinde silahlar konuştu! Bir polis memuru yaralandı!

Fatih Beyazıt Çadırcılar Sokak'ta iki grup arasında saat 10.30 sıralarında meydana gelen kavgada polis kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada bir sivil polis memuru sırtından yaralandı.

23.05.2022-14:48 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-14:48)

İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan Beyazıt Çadırcılar Sokak'ta iki grup arasında kavga çıktı. Saat 10.30 sıralarında meydana gelen kavgada polis kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada bir sivil polis memuru sırtından yaralandı. Yaşanan olayın ardından bir çok polis ekibi olay mahalline sevk edildi. Özel harekatında güvenlik önlemleri aldığı bildirilirken polis memuru ve 6 yaralı hastaneye sevk edildi.

27 şüpheliyi gözaltına alındı

Yaşanan olayın gerçekleştiği yerde güvenlik önlemlerini alan polisler 27 şüpheliyi gözaltına aldıkları bildirildi. Aramalar sonucunda 2 tabanca ele geçirilirken kavganın meydana geldiği dükkanın 1,5 yıl aradan sonra bugün açıldığı bilgisi edinildi. 

27 şüpheliyi gözaltına alındı

İlk başta sözlü tartışma sonra çatışma çıkıyor

Yaşanan olay hakkında açılmalarda bulunan ve daha önce o dükkanda çalışan Selim Kanat, "6-7 yıl o dükkanda çalıştım. Yan dükkanda ayakkabı satıyorlar. Mahmut diye bir arkadaş onun da geçen sene abisini vurdular. Abi vurulduktan sonra 1 buçuk yıldır dükkan açmıyordu. Bugün dükkanlarını açtılar olay patlak verdi. Dükkan yaklaşık 2 yıldır açılmıyor. Bir iki kere açmaya çalıştılar yine kavga çıktı. Sabah 07.00'de dükkanı açıyor. İlk başta sözlü tartışma çıkıyor. Daha sonra çatışma çıkıyor." İfadelerini kullandı.

İstanbul valiliğinden açıklama geldi

İstanbul Valiliği tarafından Fatih'teki silahlı kavgaya ilişkin açıklama geldi. Valilik, "Bugün saat 10.30 sıralarında Fatih İlçemiz, Beyazıt Mahallesi Çadırcılar Caddesinde, aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüşmüştür. Olaya müdahale eden 1 polis memuru ve olaya karışan 5 kişi ile çevredeki 1 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerimizce çevredeki hastanelere sevk edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce olaya karışan 27 şahıs gözaltına alınmış, 2 tabanca ele geçirilmiştir" açıklamasında bulundu.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal