İstanbul'un Göbeğinde Kadından Kadına Şiddet!

İstanbul'un göbeğinde kadının kadına uyguladığı şiddet kameralara yansıdı. Hiç bir suçu yokken komşusu tarafından şiddete maruz kalan kadın soluğu mahkemede aldı.

27.09.2021-20:13 - (Son Güncelleme: 28.09.2021-10:25)

İstanbul'da gündüz vakti başka bir kadın tarafından şiddete maruz kalan M.T.D. isimli kadın soluğu mahkemede aldı. Hiç bir suçu yokken komşusu tarafından önce sözlü tacize sonra da daha sonra da fiziksel şiddete maruz kalan kadının yaşadığı korku hem güvenlik kameralarına hem de karakolda verdiği ifadesine yansıdı.

ÖNCE TEHDİT SONRA ŞİDDET

İstanbul'da Altunizade'de ikamet eden ve komşusu olan İ.D. isimli kadından şiddet gören M.T.D ifadesinde şunlara yer verdi; ''Aynı zamanda çocuklarıma bakan ve aile dostumuz olan H.G. eve geldikten hemen sonra komşumuz olan İ.D. ikametimin kapısına geldi, bak seni uyarıyorum gürültünüz yüzünden kızım ders çalışamıyor" dedi.  Şiddete uğrayan M.T.D evde yaşam sesinin haricinde bir gürültü olmadığını dile getirse de İ.D. farklı tehditler savurmaya devam ederek ev sahibini ikameti önünde tahrik etmeye devam etmiş. M.T.D'nin ifadesinde sadece tehdit değil aynı zamanda hakaretler de olduğu görülüyor, zanlı İ.D şiddet uyguladığı M.T.D'nin psikolog olduğunu ve psikologların ruh hastası olduğunu da dile getirdikten sonra alt katlarına bir psikopat komşu getirmekle de tehdit etmiş.

KADINA ŞİDDET KAMERADA

Sabah saatlerinde çocuklarıyla kahvaltı yapmak için evden çıkarken İlknur isimli şahsı görünce yolunu değiştiren şiddet mağduru M.T.D, önce İlknur isimli şahsın sözlü tacizine sonra da fiziksel şiddetine maruz kaldığı hem karakolda verdiği ifadesine hem de kameralara yansımış durumda. M.T.D evden çıktığı anda bahçede kendisini bekleyen İlknur isimli zanlı "baksana sen bana, çocuklarını uzaklaştır seninle hesabı göreceğiz" diyerek M.T.D'ye saldırdığı görüntülere yansımış durumda. Şiddet uygularken hakaretler savurmaya da devam eden İlknur isimli şahsı çevreden geçen insanlar durdurarak şiddetin devam etmesini engelledi.

ÇOCUKLAR ANNELERİNİN GÖRDÜĞÜ ŞİDDETE ŞAHİT OLDU

Kadının kadına uyguladığı bu çirkin şiddet eyleminin yanında küçük çocukların annelerinin gördüğü şiddete şahit olması da mahkeme kayıtlarına yansımış durumda. Hem anne hem de çocuklar için üzücü ve travmatik olan bu vaka Adli Tıp raporlarına da yansımış durumda.

Kadına ŞiddetKadına Şiddet İfade

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal