İstanbul’u kaderine terk ettiler: Vatandaşlar CHP’li belediyeye isyan etti

CHP Belediyesinde olan Kadıköy’de sokaklar çöpten gezilmiyor. Ağır bir kokunun sardığı bölgede vatandaşlar isyana geçti.

12.07.2023-11:05 - (Son Güncelleme: 12.07.2023-11:14) İstanbul’u kaderine terk ettiler: Vatandaşlar CHP’li belediyeye isyan etti

CHP Belediyesinde olan Kadıköy’de sokaklar çöpten gezilmiyor. Ağır bir kokunun sardığı bölgede vatandaşlar isyana geçti. 

İstanbul’u kaderine bıraktılar

AA’da yer alan habere göre; Başta Kadıköy olmak üzere İstanbul’un metro istasyonlarında çöpler birikmeye başladı. Biriken çöplerin oluşturduğu kötü kokular vatandaşları isyan ettirdi. Rasimpaşa Mahallesi'nde kafe ve lokantaların bulunduğu Karakolhane Caddesi'nde çöpler konteynerlerden sokaklara taştı. Havanın sıcak olması nedeniyle biriken çöpler etrafa kötü koku yayılmasına yol açtı. Kötü kokudan isyan eden çevre esnafı, "Zaten buradaki esnaf hep yiyecek-içecek üzerine. Hijyen konusundaki sıkıntı esnaf olarak bizi etkiliyor. Bu konudan rahatsızız. Yani işçiler eylem yapıyorsa belediye kendi imkanlarıyla başka türlü de bunları buradan aldırabilir. Yani en azından biraz toparlayıp bu kokuların, pisliğin yayılmasını önleyebilirdi." şeklinde konuştu.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal