İstanbullular dikkat: Ulaşım 3 gün ücretsiz olacak

İETT tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da düzenlenecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle toplu taşıma 9-11 Haziran 2023 tarihleri arasında ücretsiz olacak. İşte detaylar...

08.06.2023-16:44 - (Son Güncelleme: 08.06.2023-17:46)

Önümüzdeki Cumartesi günü yapılacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesi İETT’den İstanbul halkını sevindirecek bir açıklama yapıldı. Buna göre UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Ücretsiz Ulaşım Programı kapsamında karşılaşma için bileti bulunan kişiler toplu taşımayı ücretsiz olarak kullanabilecek. 

Ulaşım 3 gün ücretsiz olacak

İETT’den yapılan açıklamaya göre 9-11 Haziran saat 00.00’a kadar biletli seyircilere metro, tramvay ve otobüs seferlerinde ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak. Yapılan açıklamada ayrıca 1 Haziran-11 Haziran tarihleri arasında akreditasyonu bulunan çalışan ve gönüllülerin metro, tramvay ve otobüs seferlerinden ücretsiz olarak yararlanabileceği bildirildi.

İstanbul Ulaşım Ücretsiz

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin İstanbul'da oynanacak olan 10 Haziran'daki final maçını izleyecek olan seyirciler otobüsler ve metrolar aracılığıyla stada ücretsiz bir şekilde ulaşım sağlayabilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal