16.05.2020-13:26 (Son Güncelleme:29.03.2024-05:14)


1

Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yapımına başlanılan ve gelecek günlerde tamamlanması beklenen Yeşilköy'deki hastane inşaatında sona az kaldı. Hastanenin adının olduğu tabela yerleştirilirken uyarı levhaları da hastane etrafına yerleştirildi. Hastanedeki son durum havadan görüntülendi.



2

8 Nisan tarihinde inşaatına başlanılan ve 45 günde bitecek olan hastane inşaatı hız kesmeden devam ediyor.



3

Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Yeşilköy'de yapımı devam edenn bin yataklı hastane inşaatında son aşamalara varıldı.



4

"Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi" yazılı tabela giriş binasının üzerine takılırken, etrafa uyarı tabelalarının da takıldı. 7/24 ara vermeden çalışmaların sürdüğü hastanenin Ramazan Bayramı sonrası hizmete açılması öngörülüyor.



5

Yeşilköy Hastanesi'nin tamamlanan örnek odaları gazetecilere gezdirilmişti. Odalarda bir yatak ile dezenfekten malzemeleri ve televizyon var. Yeşilköy Pandemi Hastanesi’nde yapılan örnek odalar 2 bölümden oluşuyor.



6

Doktorlar ile hemşireler hastanın yanına girmeden önce ya da girdikten sonra özel kısımda kendilerini dezenfekte edecek. 2 odanın kapıları senkronize olarak çalışıyor. Odaların kapısı dezenfekte yapılması ve hasta ya da hastane içine salgın taşımaması için aynı anda açılmıyor. Doktor ile hemşireler dezenfekte olduktan sonra kapılar açılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR