İstanbul’da yol verme tartışması kanlı bitti: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İstanbul Maltepe’de trafik sırasında çıkan tartışma bıçaklı saldırıya döndü. Pidecide çalışan motorsikletli kurye, yol verme anlaşmazlığı sebebiyle 3 kişiye çalıştığı iş yerinden bıçak ve satır alarak saldırdı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

16.09.2023-09:07 - (Son Güncelleme: 16.09.2023-17:26)

Maltepe'deki olay 18.00 sıralarında, Zümrütevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; bir pidecide çalışan motosikletli kurye, trafikte yol verme yüzünden 3 kişinin kendisine silah çekmesi üzerine olay yerinden uzaklaştı.

Bıçak ve satırla saldırdı

Hızla çalıştığı pideciye giden kurye, bıçak ve satır alarak geri döndü. Elindeki bıçak ve satırla tartıştığı kişilere saldırdı. Olayda Kadir G. hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

İstanbul Maltepe Kavga

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralılardan birinini durumunun ağır olduğu öğrenildi.

30 kişi gözaltına alındı

Olay yerine çok sayıda Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polis sevk edildi. Polis ekipleri, yaptıkları çalışmada kavgaya karıştığı belirlenen 30 şüpheliyi gözaltına aldı.

Dükkan boşaltıldı

Öte yandan, kundaklama ihtimaline karşı, kavganın başladığı pideci polis ekiplerinin gözetiminde boşaltılıyor. Dükkan içerisindeki eşya ve malzemelerin güvenli bir yere taşınacağı öğrenilirken ekiplerin olay yerinde nöbeti sürüyor. (AA-DHA)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal