İstanbul'da Yağmur Çilesi

İstanbul'da sabah iki saat yağmur yağdı, trafik felç oldu.

21.08.2020-09:52 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-09:46) İstanbul'da Yağmur Çilesi

Güne yağmurla başlayan İstanbul'da sabah işine gitmek isteyen vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar sırılsıklam olurken, pek çok cadde göle döndü.

Marmara Bölgesi'nde etkili olan yağışın hızlandığı anlarda vatandaşlar duraklara sığınırken, Taksim Meydanı civarında insanların gidecekleri yere koşarak gitmeye çalışmaları gözden kaçmadı.

Üsküdar, Mecidiyeköy ve Okmeydanı'nda bazı yollar göle döndü. Sürücülerin zor anlar yaşadığı yollarda bazı araçlar ilerleyemedi. Yolda kalan araçların görüntüleri sosyal medyaya yansırken Okmeydanı Kavşağı'nda itfaiye ekipleri kurtarma çalışması gerçekleştirdi.

SERVİSLER YOLDA KALDI

Yoğun yağış özellikle servisçileri etkiledi. Tam da işe gidiş saatinde sular altında kalmış yollara giren servisçiler yolda kaldı. Bazı belediye otobüsleri yolcularını indirerek başka araçlara geçmelerini istedi.

Rögar kapaklarını taştığı pek çok caddeden biri de Üsküdar'daydı. Denizle karanın birleştiği manzaralara alışkın olan Üsküdar sakinleri yine benzer görüntülere şahit oldu ancak yağışın hız kesmesiyle kabus büyümedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal