İstanbul'da Toplu Ulaşımda Kovid-19 Denetimi

İstanbul'da görevliler, koronavirüs (kovid-19) önlemleri çerçevesinde toplu ulaşım araçlarına ilişkin kontrol gerçekleştirdi.

31.03.2021-09:31 - (Son Güncelleme: 31.03.2021-10:04) İstanbul'da Toplu Ulaşımda Kovid-19 Denetimi

Koronavirüs (kovid-19) kontrolleri çerçevesinde toplu ulaşım araçlarına ilişkin kontroller devam ediyor. Beşiktaş'ta toplu taşıma araçlarına teker teker denetim yapıldı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda toplu ulaşım araçlarına ilişkin konteol yaptı. Otobüs, taksi ile minibüsler durdurularak kontrol edildi. Kontroller sonucunda şoförlerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasıyla araçların ruhsat ile sigortaları denetlendi.

FATİH

Fatih Adnan Menderes Bulvarı'nda kontrol için durdurulan araçlarda koronavirüs (kovid-19) önlemleri çerçevesinde ekipler, vatandaşlar ile sürücülerin fiziki mesafe kurallarına riayet edilip edilmediğini, maske kullanıp kullanmadıkları kontrol edildi.

Aynı zamanda görevliler, araç içerisindeki yolculara, fiziki mesafe, maske kullanımı dezenfektan ve hususunda bilgilendirdi.

KADIKÖY

Kontrol bölgelerinden birisi de Kadıköy Bostancı Köprüsü oldu.

Görevliler otobüs ile minibüsleri durdurarak şoförlerin belgelerini kontrol etti. Maske, fiziki mesafe ile hijyen kurallarına riayet edilip edilmediği denetlendi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal