İstanbul'da Taksi Sürücüsü Turistleri Dolandırdığı İddiasıyla Tutuklandı

İstanbul'da yabancı turistleri dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan taksi şoförü emniyet güçleri tarafından tutuklandı.

13.04.2021-15:26 - (Son Güncelleme: 13.04.2021-15:26) İstanbul'da Taksi Sürücüsü Turistleri Dolandırdığı İddiasıyla Tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, 14 Mart tarihinde Çeçenistan uyruklu E.S'nin, Eminönü'nden Taksim'e gitmek üzere bindiği taksiden yankesicilik yoluyla dört bin dolarının çalınmasıyla ilgili operasyon başlattı.

Ekiplerin araştırması sonucunda, E.S'nin 2 arkadaşı ile bindiği takside verdiği 30 TL'nin yıprandığını iddia ederek reddeden şoför Kahraman P'nin, yeni para vermek isteyen müşterisinin çantasından el çabukluğu ile 4 bin dolar almasının ardından tartışma çıktığı belirlendi.

SABIKA KAYDI KABARIK

Meydana gelen arbedenin akabinde taksiden inen müşterilerin yanına giden Cem K'nın yardımcı olmak bahanesini öne sürerek araca bindikten sonra taksi şoförü ile beraber oradan uzaklaştıklarını tespit eden görevliler, Kahraman P. ve Cem K'yı yakaladı.

"Dolandırıcılık" ile "yankesicilik" kabahatlerinden kaydı olan Kahraman P. ve Cem K., karakoldaki işlemlerinin akabinde adliyeye gönderildi.

Kahraman P'nin tutuklanmasına hüküm veren Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Cem K'nın da adli denetim koşuluyla özgür bırakılmasına karar verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal