İstanbul’da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İstanbul’da korku dolu anlar yaşandı. Kartal bölgesinde park halindeki araca silahlı saldırı düzenlendi. Ölü ve yaralıların olduğu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İşte detaylar…

18.04.2023-08:48 - (Son Güncelleme: 18.04.2023-08:48) İstanbul’da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İstanbul Kartal’da gece geç saatlerde hareketli dakikalar yaşandı. Park halindeki bulunan ve içinde 4 kişi olan otomobile, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından ateş açıldı. Şüpheli şahsın ateşlediği silahtan çıkan kurşunlar otomobilin sürücüsü ile yanındaki 2 kişiye isabet etti.

Kartal’da silahlı saldırı 

İnternethaber.com’da yer alan habere göre; Çıkan çatışmadan araç içindeki sürücü ağır yaralanarak olay yerinde hayatını kaybetti. Ayrıca silahtan çıkan kurşunlardan biri olay yerinin yakınındaki tatlı dükkanında oturan yabancı uyruklu bir kadına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan 3 kişiyi hastaneye kaldırırken, polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan otomobilde yaralanan bir kişinin de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal