İstanbul'da balık tutulması ve sahil bölgelerinde spor yapılmasına yasak gelirken, kurallara uymayan vatandaşlara idari para cezası verildi.
Coronavirüs salgınının yayılmasına engel olmak için ülke çapında pek çok tedbirler alındı. istanbul valiliği ise bu kapsamda vatandaşların yoğun bir şekilde tercih ettiği sahillerde balık tutmanın ve spor yapmanın geçici bir süre için yasaklandığını duyurdu.
Alınan önlemlerin akabinden istanbul emniyeti, beşiktaş-sarıyer sahil şeridinde kontrollere başladı.
Sahil şeridi üzerinde anonslar yapılarak vatandaşlara alınan önlemlere uyulması hususunda uyarılar yaptı.
Yasağa aldırış etmeden sahilde yürüyüşe çıkanlara polisler tarafından 1000’er lira para cezası kesildi. yapılan uyarı ve verilen para cezasının akabinden sahil şeridinin boş kaldığı görüldü.