İstanbul'da Maganda Dehşeti, Rehin Aldığı Kadını Saatlerce Bırakmadı!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yaşanan olayda bir saldırgan önceden tanıdığı bir kadını saatlerce rehin altına aldı.

27.11.2021-09:25 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-14:59) İstanbul'da Maganda Dehşeti, Rehin Aldığı Kadını Saatlerce Bırakmadı!

Dün gece geç saatlerde İstanbul'da meydana gelen olayda bir restoranda arkadaşı olduğu iddia ettiğini kadınla tartışan adam, pompalı tüfekle havaya ateş açtı.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin İstiklal Caddesi'nde bulunan Tarihi Çiçek Pasajında yaşanan olayda, alkollü olduğunu düşünülen arkadaşı olduğunu iddia ettiği kadın bir müşteri ile tartışmaya başladı.  L. E. Ö., tartışma sırasında yanındaki pompalı tüfeği çıkarak havaya ateş etti ve etrafa tehditler savurdu. Yaşanan olay sonrasında bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.

POMPALI TÜFEKLİ SALDIRGAN YANINA KİMSEYİ YAKLAŞTIRMADI

Yaşanan olay sırasında tartıştığı kadını rehin alarak yanına kimseyi yaklaştırmayan saldırgan, polis ekiplerinin yoğun çabası sonucunda kurtuldu. Saatlerce yapılan ikna çabalarının ardından rehin aldığı kadını bırakan saldırgan gözaltına alınırken basın mensuplarının yönelttiği soruları yanıtsız bıraktı.

GÖRGÜ TANIĞI O ANLARI ANLATTI

Olay yerinde bulunan ve saldırıyı baştan sona izlemeyi başaran Onur Gümüşkılıç isimli bir vatandaş konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu sözlere yer verdi; "Olayın nasıl olduğunu biz de tam anlamadık. Bir anda içeriden bir silah sesi geldi. İnsanlar hep birlikte Çiçek Pasajı'nda dışarı fırlamaya başladı. Baktık içerisi 50-60 kişi kalabalık. Sonra Beyoğlu Güven Timleri geldi olay yerine. İçeriye girmeye çalışanlar oldu. Olay bu kadar" 

TARTIŞMANIN SEBEBİ KISKANÇLIK

Olay yerinde bulunan görgü tanıklarının ifadelerine göre tartışmanın sebebinin kıskançlık olduğu ortaya çıktı. Pasajda esnaflık yapan Bülent Asker isimli bir vatandaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri söyleyerek olayı aydınlattı; "Herhalde bir sevgili olayı olmuş, ya da kadın o erkeği terk etmiş sanırım. Ben de tam olarak anlayamadım. Eline tüfeği almış ve sağa sola ateş ediyormuş. Daha sonra, sağ olsun polis arkadaşlar olaya müdahale etti"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal