İstanbul’da Lodos Etkisini Attırdı! Birçok İlçede Hayat Olumsuz Etkilendi

İstanbul’da etkili olan lodos, birçok ilçede binaların çatısını uçurdu. Çatı, yoldan geçenlerin üzerine düştü ve olayda 2 kişi hayatını kaybetti.

29.11.2021-16:18 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-16:18) İstanbul’da Lodos Etkisini Attırdı! Birçok İlçede Hayat Olumsuz Etkilendi

İstanbul Esenyurt'ta gün içinde etkili olan lodos bir binanın çatısı uçtu ve yoldan geçenlerin üzerine düştü. Yoldan geçen bir kadın, çatının üzerine düşmesiyle ağır yaralandı. Çevredekilerin müdahalesiyle yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

İKİ KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Çatının üzerine düşmesi sonucunda yaralanan kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Olay yerindeki bir görgü tanığı, ölen kadının yanında bulunan bir çocuğu kurtardığını ifade etti. Çatının üstlerine geldiği gören kadının, çocuğun hayatını kurtarmak için üstüne yattığını belirtti. Etkili olan lodos sebebiyle çatıların uçmasıyla bir kişi daha yaşamını yitirdi. 

İstanbul’da etkisini gösteren lodos birçok bölgelerde çatının uçmasına neden oldu. Arnavutköy'de uçan çatıyı, mahalle sakinleri cep telefonu kamerasıyla kaydetti. 

İSTANBUL BOĞAZI GEMİ GEÇİŞLERİNE KAPATILDI

Sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren lodos, deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada, İstanbul Boğazı'nın saat 14.30 itibarıyla çift yönlü gemi geçişlerine kapatıldığı bilgisini verdi. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün lodosla ilgili sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, ‘İstanbul Boğazı, ağır hava şartları nedeniyle saat 14.30 itibariyle çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.’ şeklinde konuştu. 

UÇAKLAR PİSTE İNEMEDİ 

İstanbul'da giderek etkisini artıran lodos nedeniyle THY'nin 6 uçağı İstanbul'a iniş yapamadığı bilgisi verildi. Bununla birlikte 5 sefer Ankara'ya yönlendirilerek uçakların iniş yapması sağlandı.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal