İstanbul’da korkunç kaza: Yağışlı hava can aldı!

İstanbul'un Kartal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

29.01.2024-14:06 - (Son Güncelleme: 29.01.2024-14:06) İstanbul’da korkunç kaza: Yağışlı hava can aldı!

Kaza, İstanbul Kartal İlçesi  Esenkent Mahallesi'nde bulunan D-100 yan yolunda meydana geldi. Saat 04.00 sıralarında Ankara istikametine seyir halinde olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobil, yağışın neden olduğu ıslak zeminde kontrolden çıkarak yol kenarındaki üst geçidin beton direklerine çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, diğer yolcu ise ağır yaralı olarak kurtarıldı. Olay yerine çağrılan Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralı şahıs, acil bir şekilde hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Detaylı inceleme başlatıldı

DHA’dan alınan habere göre kazada 1 kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı. Otomobilin yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak üst geçidin beton direklerine çarpması sonucu meydana gelen kazada, otomobilden savrulan bir kişi ağır yaralanırken, diğer yolcu olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, kaza mahallinde çalışma başlattı. Sağlık ekipleri, üst geçidin beton direklerine çarpan ve ağır yaralanan kişiye müdahalede bulunarak hastaneye sevk etti. Kazada hayatını kaybeden diğer yolcu ise araç içinde sıkışmış halde bulundu. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışması sonucu araçtan çıkarılan kişinin cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal