İstanbul'da köpekli gasp kamerada: Pitpulla böyle gasp etiler!

Mert D. adındaki genç, yolda yürüdüğü esnada pitbullu gaspçıların saldırısına uğradı. Ardından 3 gaspçı ise terkedilmiş bir binada kıskıvrak yakalandı. İşte haberin detayları...

06.07.2022-17:40 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-17:56)

İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı olan Tomtom Mahallesi’nde, geçtiğimiz günlerde saat 05.00 sularında, Türk asıllı Alman vatandaşı Mert D.’nin aniden karşısına çıkan 1 şahıs, tehdit ederek para isteyince arbede yaşandı. 

Çıkan olayda bir diğer şahıs elindeki pitbull cinsi köpeği ileri sürüp Mert D.’yi korkutarak parasını ve cep telefonunu gasp etti. Öte yandan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, gelen şikayet üzerine hemen harekete geçti. Güvenlik kameralarının görüntülerini mercek altına alan ekipler, gaspçıların kimliğini tespit etti.

Terkedilmiş binada yakalandılar

Olayda Müslüm Ö., Doğan Ö. ve 1 şahıs daha, terkedilmiş bir binada kıskıvrak yakalandı. Ayrıca gözaltına alınan 3 gaspçı, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildikleri adliye de mahkemeye çıkarıldı. Mahkemenin ardından şahıslar, ‘gasp’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Olay anları saniye saniye kamerada

Güvenlik kamerasına an be an yansıyan olay anına yönelik görüntülerde, Mert D.’nin yolda yürüdüğü esnada karşısına birinin çıktığı ve tartışma sonrası çıkan kavgada ise tarafların yerde boğuştuğu, arbede sırasında pitbullu diğer gaspçının gencin yanına gelerek korkutmasının ardından telefonunu ve parasını çalarak kaçtığı görüntülere yansıdı. Olay sırasında bir aracın ise durup yaşananları seyrettikten sonra uzaklaştığı görülmektedir.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal