İstanbul'da köpek dehşeti bitmiyor! Genç adama tam 20 dikiş atıldı

İstanbul Başakşehir’de evinin hemen yakınında başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Nazif Şenyiğit'in kulağına tam 20 dikiş atıldı.

02.04.2022-14:08 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-16:03)

İstanbul'da köpek dehşeti bitmiyor. Özellikle son haftalarda ardı arkasına gelen köpek saldırıları haberlerine bir yenisi daha eklendi. Başakşehir'de meydana gelen olayda genç adamın halini görenler adeta şoka uğradı. Genç adama, tam 20 kere dikiş atıldı. 

Bahçeşehir 2. Kısımda bulunan evinden çıkıp otobüs durağına giden 36 yaşındaki muhasebeci Nazif Şenyiğit, sokakta bir anda sahipsiz köpekler tarafından saldırıya uğradı.

Olay yerine yakın bir yerde bulunan sitenin bekçisi Şenyiğit’i köpeklerin elinden kurtarırken, hastaneye giden genç adamın kulağına 20 adet dikiş atıldı.

Kulağına tam 20 dikiş atıldı

Söz konusu sitenin güvenlik kamerasının da kaydettiği olay anını aktaran Nazif Şenyiğit, yaşadığı çaresizliği şöyle anlattı:

''Otobüs duraklarına doğru gidiyordum. Bir anda 4-5 köpek üzerime saldırdı. Kaçmaya çalışırken yolda düştüm. O anda köpeklerden biri kulağımı kaptı. Ondan sonra zaten yapacak bir şeyim yoktu, çaresizdim. Sitenin bekçisi sesleri duyunca koştu, köpekleri kovaladı. Hastaneye gittik, kulağıma 20 dikiş atıldı. Her gün pansumana gidiyorum. Bir yandan da kuduz aşısı kontrollerim başladı. Başakşehir Belediyesi yetkilileri, hayvanları toplatacağını belirtti ama tarafıma bununla ilgili henüz geri dönüş olmadı. Bu sorun genel olarak artık büyüdü. Belediye yetkilileri saldırı olmadan hayvanları toplayamadığını söylüyor. Bu da bir kısır döngü oluyor. İnsanlar sürekli yaralanıyor. Bu yüzden hayatını kaybeden çocuklar oldu. Belediyelerin bu sorunu artık bir sonuca erdirmesi gerekiyor.''

İstanbul'da köpek dehşeti bitmiyor! Genç adama tam 20 dikiş atıldı

Köpeklerin doğasında karınlarını doyurmak için saldırmak olduğunu belirten Şenyiğit, ''Yeterli barınak kapasitesi yok deniliyor ama bence buna ilişkin bütçe ayrılmalı. Belediye, alınan hayvanların rehabilite edildikten sonra aynı bölgeye salındığını söylüyor. Bu hayvanların doğasında karınlarını doyurabilmek için saldırganlık var. Daha fazla kişinin mağdur olmaması için bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor.'' dedi.

İşe korkuyla geliyorum

Saldırının yaşandığı yerin çevresinde daha önce de böyle olaylar yaşandığını aktaran sitenin görevlisi Selim Dardeğirmenci, ''Benim üzerime de köpek saldırdı. İşe korkuyla geliyorum. İşe çantamda sopayla geliyorum. Biz hayvanlara karşı değiliz ama buna bir önlem alınması gerekiyor.'' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal