İstanbul'da Konkordato Kavgası! 3 Kişi Yaralandı

İstanbul'da konkordato ilan eden şirket yöneticileri borçlu oldukları kişilerle kavga etti. Silahların konuştuğu kavgada 3 kişi yaralandı.

20.10.2018-16:43 - (Son Güncelleme: 20.10.2018-16:35) İstanbul'da Konkordato Kavgası! 3 Kişi Yaralandı

İstanbul Avcılar'da ünlü bir gıda şirketinin 3 idarecisi, konkordato ilan eden şirketten alacaklarını almak için gittikleri iş yerinde bacaklarından vuruldu. Yaralanan firma idarecileri sevk edildikleri hastanede tedavi altına alındı. Olayla alakalı gözaltına alınan 4 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Son iki aydır onlarca şirket peş peşe konkordato ilan etmeye başladı. 'İflas öncesi son adım' olarak tanınan bu konkordatolar, ilan eden firmayı olduğu kadar iş yaptığı birçok firmayı da maddi olarak derinden sarsıyor. Konkordato nedeni ile ilk kavga ise geçtiğimiz hafta İstanbul'da meydana geldi.

KONKORDATO İLAN EDEN FİRMADAN PARALARINI İSTEDİLER

Sözcü'den Tugay Saday'ın aktardığına göre; ünlü bir şirketin üst düzey görevlileri, konkardato ilan eden başka bir şirketten alacakları parayı görüşmek için görüşme istedi. İstekleri olumlu karşılanınca İsmail Ö., Nusreddin Ö. ve Süleyman Ö. 30 Eylül Günü Firuzköy'de yer alan Çelikhan İş Merkezi'ne gitti. İş yerinde başlayan alacak verecek tartışması yerini kavgaya bıraktı.

SİLAHLAR KONUŞTU

Silahların konuştuğu kavgada Süleyman Ö., Nusreddin Ö. ve İsmail Ö. bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar ihbar ardından gelen sağlık birimleri tarafından hastaneye götürülürken, polis ise olayla alakalı soruşturma açtı.

4 ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI

Soruşturma çerçevesinde yaralıların ifadesine başvuran polis, silahlı saldırganların ardına düştü. Yapılan takipler neticesinde Şahin Y., Recep Y., Adem Y. ve Hamit M. adlı 4 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri bitirilen şüpheliler gönderildikleri adliye tarafından serbest bırakıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal