İstanbul'da kar yağışı kaç gün sürecek?

Yurt geneli etkisini gösterecek kar ve yağmur yağışı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. İstanbul'da yağması beklenen kar yağışı ne kadar süre devam edecek? İstanbul'da kar yağacak mı? Hava durumuna göre İstanbul'da kar yağışı etkili olması bekleniyor. İşte, İstanbul kar yağışı hakkında merak edilenler haberimizde

08.03.2022-18:22 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-18:27) İstanbul'da kar yağışı kaç gün sürecek?

İstanbul'da ne zaman kar yağacak? İstanbul'da kar yağışı ne kadar süre devam edecek? sorularına yanıt arayan İstanbullular araştırmalara başladı. Soğuk hava dalgası İstanbul'da etkisini göstermeye başlarken kar yağışı da bekleniyor. 9 Mart Çarşamba günü itibariyle etkili hava şartları İstanbulluları bekliyor. 

2022 yılı itibariyle İstanbul'da son yılların en etkili kar yağışı yaşandı. Sibirya'dan gelen soğuk hava dalgasının etkisi artarak günümüze kadar devam ediyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan konu hakkında açıklama geldi. 

İstanbul'da kar yağışı ne kadar devam edecek?

İstanbul'a kar yağacak mı, kaç gün sürecek? 

Perşembe gününün ilk saatleriyle il genelinde kar yağışının başlaması beklenmekte. Sibirya'da etkili olduğu bilinen Aybar kar fırtınası Perşembe ve Cuma günleri, başta İstanbul olmak üzere pek çok ilde etkilerini gösterecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal