İstanbul’da Kan Donduran Olay! Kira Parası Kavgası Yüzünden Canlı Canlı Mezara Gömdüler

İstanbul’da kan donduran bir olay yaşandı. Yeni yılın ilk günü kira kavgası yüzünden kavgaya karıştıktan sonra kaçırılıp silahla vurulan iki kişi, canlı canlı gömüldüler. Olayın detayları ise akıllara durgunluk verdi.

07.01.2022-09:27 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-09:36) İstanbul’da Kan Donduran Olay! Kira Parası Kavgası Yüzünden Canlı Canlı Mezara Gömdüler

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde akılalmaz bir olay meydana geldi. Bir apartta kalan Ahmet Ç. (39) ile Muhammet Ç. (36), apart sahibi Abdullah A. ile 31 Aralık'ta kira parası nedeniyle tartıştı. Daha sonra aralarında yükselen gerilim, Ahmet Ç.'nin markete emanet için bıraktığı lüks saatin Abdullah A. tarafından satın alınmasıyla daha da içinden çıkılmaz bir hal aldı. Apart sahibini darp edip olay yerinden ayrılan iki arkadaş, yeni yılın ilk saatlerinde Şişhane'de gezerken, içinde Abdullah A. ve arkadaşları Mücahit B., Fırat A. ve Güven E.'nin bulunduğu araçtan silahlı saldırıya uğradı.

ÖNCE SİLAHLA VURDU SONRA CANLI CANLI MEZARA GÖMDÜ 

Saldırının ardından korkunç detaylar gelmeye başladı. Apart sahibinin arkadaşı Mücahit B., ayağı ve omzundan vurduğu iki arkadaşı araca alıp Eyüpsultan’a götürerek bir ormanlık alana bıraktı. Aracın içinde bulunan kazma ve kürekle iki arkadaşa mezar kazdıran Abdullah A., mezar kazma işlemi bittikten sonra ikiliyi boyunlarına kadar mezara gömdü.


YOLDA JANDARMA EKİPLERİNEN RASTLADILAR

Apart sahibi Abdullah A. ve arkadaşları, dehşet dolu dakikalar yaşattıktan sonra aynı araca binerek olay yerinden uzaklaşırken, iki arkadaşı ölüme terk etti. Ahmet Ç. mezardan çıkmayı başarırken, Muhammet Ç. ise isabet eden kurşunlar nedeniyle kendisinden geçti. Ahmet Ç. arkadaşını mezardan çıkarttıktan sonra, caddeye yürümeye çalışırken yolda jandarma ekiplerine rastladı.

EKİPLER TARAFINDAN SORUŞTURMA BAŞLATILD

Diğer yandan jandarma ekipler, iki arkadaşı hastaneye götürdü. Ahmet Ç. tedavi edildi. Ağır yaralanan Muhammet Ç., yoğun bakımda tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal