İstanbul'da Kamyondan Künkler Düştü! Faciadan Kıl Payıyla Kurtuldular

Eyüpsultan'da rampa yukarı çıktığı esnada İSKİ'nin kamyonundan düşen künk caddede 3 araca çarptı. Araçlarda hasar oluşurken, görgü şahitlerinin ifadelerine göre o esnada yoldan geçen anne ve kızının etraftaki vatandaşların uyarısıyla faciadan kurtuldu.

12.01.2021-11:16 - (Son Güncelleme: 12.01.2021-11:16) İstanbul'da Kamyondan Künkler Düştü! Faciadan Kıl Payıyla Kurtuldular

Hadise, geçen gün öğle sularında Çırçır Maslak Yokuşu'nda meydana geldi. İfadelere göre, rampa yukarı çıkan kamyonun kasasındaki İSKİ'ye ait künkler düştü. Yuvarlanarak yokuş aşağı inen künkler yoldaki üç araca çarpıp maddi hasara yol açtı. O esnada yolda yürüyen anne ve kızının etraftaki vatandaşların uyarısı ile künklerin altında ezilmekten son anda kurtulduğu belirtildi.

"3 TANE ARABA PERT OLDU"

Tüm bu olanlara tanık olan Metin Keskin, şu ifadelerle anlattı:

künk12012021

 "Gün içeresinde öğle saatlerinde, kamyon tepeyi çıkarken zaten yanlış bir güzergahtaydı bagajı açık kaldı. Rögarlar düşüp aşağı doğru, iki tane rögar üç tane araba pert oldu. Araçlarda büyük bir hasar oluştu. O sırada buradan anne kız geçiyordu. Allah korusun bir şey olabilirdi. Son anda durdurduk. Durdurmasak onlara çarpıyordu. Böyle şeylere daha dikkat etmek gerekiyor."

künük01120120215

"FELAKET..."

O esnada yoldan geçen Arif Arslan da "Ben yukarıdan aşağıya doğru iniyordum. Birden sesler gelmeye başladı bir baktım siyah bir arabaya vurdu. Taşın birisi buraya geldi, diğeri öbür tarafa gitti. Felaket yani, önlemlerin alınması lazım" diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal