İstanbul'da Kaçak Doğum Günü Partisine Baskın

Emniyet güçleri, yasağa aldırış etmeden açık olan ve içinde doğum günü partisi yapılan bir kafeye baskın gerçekleştirdi. Baskın sonucunda yabancı uyruklu 54 şahsa üç bin 150'şer TL para cezası verildi.

22.12.2020-09:08 - (Son Güncelleme: 22.12.2020-09:06)

“Miss Uganda” ve “Pazar ayini” benzeri yabancı uyruklu kişilerin yatpıklarıyla gündem olan İstanbul’un Esenyurt ilçesi bu defa da İranlı bir topluluğun “kaçak doğum günü” partisiyle gündeme geldi.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler, Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde yer alan bir kafenin açık olduğu ihbarını alarak kafeye baskın operasyonu düzenledi.

Emniyet güçlerinin baskını esnasında görüntülendiklerini fark eden içerideki bir takım kişilerde suratlarını saklamaya çalıştı.

54 kişinin yer aldığı ve sosyal mesafeye riayet edilmediği mekanda da bir takım masalarda oturan ailelerin çocuklarını masaların altına saklandıkları görüldü.

Yapılan faaliyetlerin akabinde kapalı olması gereken kafe zabıta görevlileri aracılğıyla mühürlendi.

Yasak olmasına rağmen açık olduğu belirtilen kafeye yapılan emniyet baskını sırasında emniyet memuru ile iş yeri arasında tuhaf bir konuşa oldu.

Emniyet memurunun “Yasak olmasına rağmen neden açıksınız?” sorusuna iş yeri sahibi, “Paket servis” sözleriyle yanıt verdi.

170 BİN TL CEZA

Emniyet güçlerinin incelemelerinin akabinde kaçak gerçekleştirilen doğum günü partisine katılan 54 şahsa, Hıfzıssıhha Kanununa muhalefetten toplam 170 bin lira para cezası verildi.

Kafe de zabıta görevlileri aracılığıyla mühürlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal